Tüm mousepadler aynı mıdır?

en önemlisi koku ve çevre dostu materyallerden yapılmış olup olmaması en azından kullanılan malzeme kalitesi gibi bir sürü etken var aslında şöyle düşünün klavye alıyorsunuz sonuçta hepsi plastik deyip geçiyorsunuz ancak o ürün kaliteli plastikten mi yapılmış hiç bakmıyorsunuz en önemlisi bu aslında çünkü insan sağlığı açısından kullanılan malzemenin önemi çok büyük, merdiven altı ürünlerden uzak durun derim ne olursa olsun biraz tanınmış lisanslı ürünler kullanmaya özen gösterin bence, şahsen ben 50 TL ye klavye aldım sonra kokusundan dolayı geri iade edip biraz daha biriktirip tanınmış bir markanın klavyesini aldım ve koku kalite elbet fark ediyor aynısı mouse pad içinde geçerli.

Doku, kayganlık ve kalite. Merdiven altı pad kullansam da, günde en azından 4-5 saat oyun oynarım. Yıla vurduğumda 1.500 saat düz diyorum, ki net geçer. 1500 saat boyunca elim o mousepada değecek. Kanserojen madde içeren bir şeye dokunmasını istemem, ancak mousepadsiz de kullanılmıyor. Ve alacak durumum yok, bir mousepada 100 TL verecek yani.

Mousepade verilen parayı çöp olarak görürdüm ta ki Razer Goliathus Speed Terra modelini kullanana kadar fark muazzam bi ara sağlam kampanya vardı iki tane de SteelSeries QcK+ aldım oda baya iyi ama goliathusu tek geçerim baktım da 10 lira artmış ben aldıktan sonra baya da zaman geçmişti 70 tl ye değer mi diye sorarsan bence değer.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı