Tüm okula rezil oldum

Komik olduğunu düşünen varsa açsın kıçına gülsün. Geçmiş olsun hocam.

Çok teşekkür ederimm.

Hiçbir şey yapmazdım. Geçmiş olsun size de.

Çok teşekkür ederim.

Gülen tipler illaki olacaktır zaten 1 seneye bir daha onları görmeniz zor onun için takmayıın. Yaşlar küçük olduğundan ve o yaşlardaki kişilerin mantıklı düşünme oranı çok az olduğundan gülenler olur.

Evet. Gerçekten her şeye gülebilirler. Zaten okuldakiler nefes almana bile gülebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru.

Söyledikleriniz içimi gerçekten rahatlatti sağ olun.

Bir de son bir şey ekleyim. Eğer mizah yeteneğin düşük ise geliştir ben 9. sınıfım benim mizah seviyem kötüydü ama bir şekilde geliştirdim. Mizah ve konuşma beçerin ile ortam yaparsan daha kolay arkadaşın olur ve kimsenin dediğini fazla ciddiye alma şaka olarak sana bile söverler (nadir) ama sakın kavga etmeye çalışma. Ortamın kalmaz. Sen de onlara küfür etmeden çevap ver zaten bir süre sonra etmemeye başlıyorlar sana. Yani sedece sabırlı ol ve terbiyenin karşılığını alıyorsun ve küfür edenlerin çoğu birbiri ile küserken seni seviyor olacaklar. Ben bunu öğrendim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de son bir şey ekleyim. Eğer mizah yeteneğin düşük ise geliştir ben 9. sınıfım benim mizah seviyem kötüydü ama bir şekilde geliştirdim. Mizah ve konuşma beçerin ile ortam yaparsan daha kolay arkadaşın olur ve kimsenin dediğini fazla ciddiye alma şaka olarak sana bile söverler (nadir) ama sakın kavga etmeye çalışma. Ortamın kalmaz. Sen de onlara küfür etmeden çevap ver zaten bir süre sonra etmemeye başlıyorlar sana. Yani sedece sabırlı ol ve terbiyenin karşılığını alıyorsun ve küfür edenlerin çoğu birbiri ile küserken seni seviyor olacaklar. Ben bunu öğrendim.

Yok arkadaşlarım var ama biz tüm okuldan bahsediyoruz bir de ne yaparsan yap kahpe insanlar oluyor kavga bende istemem ama karşımdaki kahpelik yaparken ezdiremem.

8.Sınıfmı lanet olsun 5 yıl daha bu insanların arasında olacaksın.

Senin yerinde olsam güler geçerdim, tek yol bu çünkü. Tanrı'ya inanıyorsan dua etmeye başla, ihtiyacın olacak.

Yok arkadaşlarım var ama biz tüm okuldan bahsediyoruz bir de ne yaparsan yap kahpe insanlar oluyor kavga bende istemem ama karşımdaki kahpelik yaparken ezdiremem.

Sadece sakin ve sabırlı ol 9. sınıfta her şey değişiyor belki o arkadaşların 9 da olmayçak sen sadece kendini düşün ama abartmadan zaten arkadaşın olacak.

8.sınıfmı lanet olsun 5 yıl daha bu insanların arasında olacaksın.

Senin yerinde olsam güler geçerdim, tek yol bu çünkü. Tanrı'ya inanıyorsan dua etmeye başla, ihtiyacın olacak.

Her şey değişebilir şansı iyi giderse.

Çok teşekkür ederimm.

Çok teşekkür ederim.

Evet. Gerçekten her şeye gülebilirler. Zaten okuldakiler nefes almana bile gülebilir.
Ortaokulda zaten mizah seviyesi tabanlardadır, bu yüzden de her şeye gülünebilir. Boşver, zaten 8.sınıfmışsın. 1 sene sonra, liseye geçtikten sonra herşeyi unutursun. Her şey gönlünce olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı