Tüm oyunlarda Anti Aliasing çalışmıyor

Necroly

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu sorun nasıl cozulecek? PC'yi bastan sonra test ettirdim ustune iki defa format attim hiçbir parcasinda sorun yok ve sadece coil whine var ekran karti veya guc kaynaginda, oyunlarda orta ve uzak mesafeli bolgelerdeki tirtikli yerler titriyor ve göz zevkimi, oyun keyfimi mahvediyor. Cozum yok mu cidden?

Ekran kartının hangisiyse (AMD veya NVIDIA) kontrol panelinden kenar yumuşatma ayarını "uygulama kontrolünde" olarak değiştirip deneyebilirsin. Bu ayar aslında "kapalı" olarak seçilse bile oynadığın oyun gene de bu ayarı override edecektir.

Bunların dışında eğer kontrol panelinden bir ayarla alakalı bir sorun değilse monitörünün "keskinlik" ayarı var ise bunu indirip veya düşürebilirsin.

Ekran kartının hangisiyse (AMD veya NVIDIA) kontrol panelinden kenar yumuşatma ayarını "uygulama kontrolünde" olarak değiştirip deneyebilirsin. Bu ayar aslında "kapalı" olarak seçilse bile oynadığın oyun gene de bu ayarı override edecektir.

Bunların dışında eğer kontrol panelinden bir ayarla alakalı bir sorun değilse monitörünün "keskinlik" ayarı var ise bunu indirip veya düşürebilirsin.
Hocam baska monitorle denedim iyi bir bilgisayarciya goturdum hicbir bilesende sorun yok dedi anlayamadim ne Ile kaynakli iki haftadir denemedigim yontem kalmadi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı