B Berkis64 Kilopat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #1 Yaklaşık 5 gündür ETS 2 ve GTA 5'de fareyi aşagı çevirdigim zaman yukarı gidiyor. Yukarı cevirdigim zaman aşagı ve tüm ayarlar aynı invert mouse off. Virüs girmiş olabilir mi?
Yaklaşık 5 gündür ETS 2 ve GTA 5'de fareyi aşagı çevirdigim zaman yukarı gidiyor. Yukarı cevirdigim zaman aşagı ve tüm ayarlar aynı invert mouse off. Virüs girmiş olabilir mi?
N Y R O Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 660 19 Mayıs 2020 #2 mouse dikey hareketi açık olabilir onu kapatın Artı 0 Eksi
KS KS B Berkis64 Kilopat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #3 N Y R O dedi: mouse dikey hareketi açık olabilir onu kapatın Genişletmek için tıkla... Nasıl Kapatabilirim. Sadece bu iki oyunda problem var. Csde falan herhangi bir sorun yok Artı 0 Eksi
N Y R O dedi: mouse dikey hareketi açık olabilir onu kapatın Genişletmek için tıkla... Nasıl Kapatabilirim. Sadece bu iki oyunda problem var. Csde falan herhangi bir sorun yok
N Y R O Kilopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 660 19 Mayıs 2020 #4 Berkis64 dedi: Nasıl Kapatabilirim. Sadece bu iki oyunda problem var. Csde falan herhangi bir sorun yok Genişletmek için tıkla... oyun ayarlarından kapatabilirsin Artı 0 Eksi
Berkis64 dedi: Nasıl Kapatabilirim. Sadece bu iki oyunda problem var. Csde falan herhangi bir sorun yok Genişletmek için tıkla... oyun ayarlarından kapatabilirsin
Ng3 Kilopat Katılım 7 Mart 2019 Mesajlar 244 Çözümler 2 19 Mayıs 2020 #5 Bilgisayarınız Laptop mu ? Kablosuz bir mouse ile mi deniyorsunuz? Laptop ise touchpad de aynı şekilde mi? Artı 0 Eksi
Bilgisayarınız Laptop mu ? Kablosuz bir mouse ile mi deniyorsunuz? Laptop ise touchpad de aynı şekilde mi?
KS KS B Berkis64 Kilopat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2020 #6 Ng3 dedi: Bilgisayarınız Laptop mu ? Kablosuz bir mouse ile mi deniyorsunuz? Laptop ise touchpad de aynı şekilde mi? Genişletmek için tıkla... Masaüstü hocam. 1 ay önce topladım. Kablolu bloody mouse kullanıyorum. Kablosuz mouse ile de denedim yine aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
Ng3 dedi: Bilgisayarınız Laptop mu ? Kablosuz bir mouse ile mi deniyorsunuz? Laptop ise touchpad de aynı şekilde mi? Genişletmek için tıkla... Masaüstü hocam. 1 ay önce topladım. Kablolu bloody mouse kullanıyorum. Kablosuz mouse ile de denedim yine aynı.
Ng3 Kilopat Katılım 7 Mart 2019 Mesajlar 244 Çözümler 2 19 Mayıs 2020 #7 Buradaki adımları deneyiniz. Artı 0 Eksi