Tüm oyunları tek platformda görebileceğimiz bir yer var mı?

Playnite'e baktım açık kaynak bir uygulama / site galiba, güvenilir midir acaba? Siteye Steam, Epic hesap bilgilerini mi giriyoruz yoksa ilgili platformlara yönlendiriyor ve onların üzerinden mi onay veriyoruz?

Playnite'e baktım açık kaynak bir uygulama / site galiba, güvenilir midir acaba? Siteye Steam, Epic hesap bilgilerini mi giriyoruz yoksa ilgili platformlara yönlendiriyor ve onların üzerinden mi onay veriyoruz?
Forumdaki birkaç kişinin dediğine göre güvenilir.
Denemedim veya araştırmadım fakat tahminimce Galaxy ile benzerdir.
Hesabını bağlayıp oyunu başlattığında o platformda başlatıyordur.

Forumdaki birkaç kişinin dediğine göre güvenilir.
Denemedim veya araştırmadım fakat tahminimce Galaxy ile benzerdir.
Hesabını bağlayıp oyunu başlattığında o platformda başlatıyordur.

Anladım hocam sık sık hesap çalınma başlıkları gördüğüm için gidip o kadar oyun aldığım oyunlarımın kullanıcı bilgilerini açık kaynak kodlu bir siteye girmeye pek niyetim yok :)

Ben verdim knk bir şey olmuyor.

1702675851595.png

Playnite güvenilir olan, korsan oyunlarını bile algılayıp uygulamada gösteren, korsan oyunlara başarı sistemi desteği sağlayabilen, açık kaynak kodlu, güvenilirliği bazı Reddit kullanıcılarının kaynak kodlarını incelemesi sonucu doğrulanmış, özelleştirilmeye oldukça açık(PS5 görünümü, eski Steam görünümü, Xbox görünümü vb.) bir uygulama. GoG Galaxy biraz daha sığ kalan bir uygulama.

Playnite güvenilir olan, korsan oyunlarını bile algılayıp uygulamada gösteren, korsan oyunlara başarı sistemi desteği sağlayabilen, açık kaynak kodlu, güvenilirliği bazı Reddit kullanıcılarının kaynak kodlarını incelemesi sonucu doğrulanmış, özelleştirilmeye oldukça açık(PS5 görünümü, eski Steam görünümü, Xbox görünümü vb.) bir uygulama. GoG Galaxy biraz daha sığ kalan bir uygulama.
Eminsiniz değil mi hesaplar çalınmaz bunu kullanırsam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı