Tüm programlar durduruldu hatası veriyor

tedolone

Hectopat
Katılım
11 Şubat 2021
Mesajlar
517
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim PC'm artık eski zaten ama 1 yıl daha ayakta tutmaya çalışıyorum:) PC'm artık tüm programları durduruluyor, mesela Windows tuşuna basıyorum klavyeden hemen Windows gezgini durduruldu diyor. Zoom'a tıklıyorum connecting ekranında donuyor ve canlı derste mikrofonu açınca sesler donuyor sanki oyundaki hata sesleri gibi sesler geliyor. Ha bir de bir dosyaya sağ tık yapınca seçeneklerin açılması 2 saat sürüyor.

OS: Windows 7.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Olay Görüntüleyicisi raporlarınızı paylaşır mısınız? Tek tek inceleyeceğim ve sonuçları size bildireceğim. Gerekli rehber aşağıda mevcut.

 
Ben olsam Ultimate X64 kurmazdım, kasmasının nedeni bu, ama hiçbir şey'in açılmaması virüs kaynaklı. Görev yöneticisi açar mısın? Update gelince de sistemi zorluyor, benimkisi 2 GB RAM yiyordu.

Sistem benim fikrim değil ailem 2007 de almış.
Bende yetiniyorum.
Olay Görüntüleyicisi raporlarınızı paylaşır mısınız? Tek tek inceleyeceğim ve sonuçları size bildireceğim. Gerekli rehber aşağıda mevcut.

Naıl atacağım buraya
 
Sen benim bakımı yap önce.
Bence virüs var.
Edit: Aklıma gelmişken yazayım, hepsinden sonra bilgisayarı yeniden başlat ve CMD (yönetici olarak aç) içinde sfc /scannow yaz.
Eğer hiçbir şey yapamıyorsan bunu ilk yap

Kaspersky bir trojan buldu onu sildim
Kaspersky bi trojan buldu.Biraz daha hızlandı gibi
Format gibi bir öneriniz var mı çünkü içindeki dosyaları kaybetmek istemiyorum(format gibi ama fotolar ve dosyalar gitmeyecek sadece virüsler sistem ayarları silinecek)
 
Öyle bir şey bulunamadı :D.
Bütün rehberi yaptıktan sonra hala aynı mı?
Yeniden başlattın mı ve sfc yaptın mı?

Yeniden başlattım ama sadece trojanı silebildim gerisinde hata verdi adobecollabsync: windows/system/32shell programı olmamış ya da bir Windows parçası olmayabilir lütfen yayımcı ile iletişime geçip asıl dosya ile onarın ya da değiştirin gibi bir yazı geldi
 

Yeni konular

Geri
Yukarı