Tüm sevdiklerimin sonu ayrılık oldu

15 yıldır sevgilim ve doğru düzgün boş muhabbet yapabildiğim bir arkadaşım yok. Çok takmıyorum artık. Size de tavsiye ederim. (15 yaşındayım)
15 yaşında sevgili yapmak normal bir hareket değildir zaten.
Tüm içten inandığım, sevdiğim, hayat arkadaşı dediğim kızlarla en sonunda aynı yola giriyor. Artık bu durumdan sıkıldım. En iyisi hiçbir şey yapmamak. Sevmeyin dostlar sonunuz ayrılık.

Kız kız diye ölürseniz böyle olur hocam, çok takmayın kafanıza, bırakında su istediği yönden akmaya devam etsin.

Hayat arkadaşı diyebilmek öyle kolay mı ya. En az 1 senelik bir ilişkim olsa belki evlenebiliriz falan derim, ona da 2 dakika sonra iyice saçmaladım der boş verirdim. Her şey sevgi, inanmak gibi kolay şeyler üzerine olsa ohoo. En önemli olan şey kafa yapınızın uyuşması. Zaten büyük ihtimalle yaşınız 15-16'yı geçmiyordur o yüzden deneyim olarak bakın bu durumlara.

15 yıldır sevgilim ve doğru düzgün boş muhabbet yapabildiğim bir arkadaşım yok. Çok takmıyorum artık. Size de tavsiye ederim. (15 yaşındayım)

Arkadaşlık ilişkilerine anne karnından mı başladın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı