Tüm vücudun sivilce ve sivilce izi dolu olması neden olur?

Loxina

Hectopat
Katılım
10 Ocak 2021
Mesajlar
510
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, ergenlikle beraber yüzümde başlayan sivilceler tüm vücuduma yayıldı. Sırt, bacaklar, kollar ve göğüs bölgem sivilce dolu. Özellikle kollarım sivilce izi doldu. Yaşadığım ilde uzun süredir bir dermatolog yok. Küçük bir ilde yaşadığım için özel dermatolog da yok. Sivilce kremi, sivilce izi kremi vb. önerebilir misiniz?
 
Vücudunda karaciğerde ya da hormonlarında bir sorun var sanırım. Aynı sıkıntıları yaşadım ve cildiyeye gitmiştim. Aknetrent adında hap vermişti. Hapı bir süre kullandıktan sonra hiçbir şey kalmamıştı. Fakat ilaç doktor kontrolünde kullanılıyor. O yüzden cildiyeye gitmelisin bir şekilde.
 
Aknetrent'e eşdeğer sayılabilecek Zoretanin'i kullanıyorum ben de son 1 aydır. Kesinlikle bence bir doktora görün, sivilcelerin ciddiyetine ve türüne göre belli hap ve krem tedavilerine başvuruyorlar. Tanıdıklarım da benim kullandığım ilacı 5 6 ay kullandılar ve tüm sivilcelerinden kurtuldular. Ama bu ilaç herkese yazılmıyor ve kan değerlerin her ay takip edilerek doktor kontrolünde kullanman gerek.
 

Geri
Yukarı