Türev ve integral olmadan kaç net yapılır?

gwmber78

Femtopat
Daha fazla  
Logaritma ve limit'ten sonra vakit kalmazsa diye sormak istiyorum, bilgisi olan varsa. Türev ve integral olmadan geride kalan konulardan AYT matematikte kaç net yapabilirim en fazla? TYT mat kısmında geometri olmadan 25 işaretliyorum.

Bir diğer merak ettiğim şey de geometriden önemli konuları ayıklamalı mıyım? Geometrim sıfır.
AYT kimyayı yarın bitirip sonrasında tamamen fizik ve matematiğe döneceğim. Kimyayı da test kitabıyla turlayacağım. Sizce saçma olur mu? AYT biyolojiye daha az çalışıyorum, basit geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ikisinden ortalama 10 soru geliyor yani kafadan 10 soru gider bu durumda.

Logaritma ve limit'ten sonra vakit kalmazsa diye sormak istiyorum, bilgisi olan varsa. Türev ve integral olmadan geride kalan konulardan AYT matematikte kaç net yapabilirim en fazla? TYT mat kısmında geometri olmadan 25 işaretliyorum.

Bir diğer merak ettiğim şey de geometriden önemli konuları ayıklamalı mıyım? Geometrim sıfır.
AYT kimyayı yarın bitirip sonrasında tamamen fizik ve matematiğe döneceğim. Kimyayı da test kitabıyla turlayacağım. Sizce saçma olur mu? AYT biyolojiye daha az çalışıyorum, basit geliyor.
Türev ve integrali es geçme, kolay soruyorlar.

Azda olsa ikisine de çalış 1-2 soru yaparsın kolay sorular da gelebiliyor bu 2 konudan. Hiç yapmazsan toplam kaybın 7-8 soru falan.

Altuğ Güneş'in 66 video içeren AYT Fizik kampını izlesem yeterli olur mu? 66 video az mı? Tork ve sonrasını neredeyse unuttum ama 66 video çok az gibi geliyor. Özcan Aykın'ın kampında 180 video var. Altuğ Güneş'in 66 videoluk kampını izlesem zamanımı israf mı etmiş olurum yoksa aralarında hiçbir fark yok mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı