Türev ve integral olmadan kaç net yapılır?

Altuğ Güneş'in 66 video içeren AYT Fizik kampını izlesem yeterli olur mu? 66 video az mı? Tork ve sonrasını neredeyse unuttum ama 66 video çok az gibi geliyor. Özcan Aykın'ın kampında 180 video var. Altuğ Güneş'in 66 videoluk kampını izlesem zamanımı israf mı etmiş olurum yoksa aralarında hiçbir fark yok mu?
Ben fizikle barışın 30 günlük kampı ile 7-8 netlere çıktım. :D

Logaritma ve limit'ten sonra vakit kalmazsa diye sormak istiyorum, bilgisi olan varsa. Türev ve integral olmadan geride kalan konulardan AYT matematikte kaç net yapabilirim en fazla? TYT mat kısmında geometri olmadan 25 işaretliyorum.

Bir diğer merak ettiğim şey de geometriden önemli konuları ayıklamalı mıyım? Geometrim sıfır.
AYT kimyayı yarın bitirip sonrasında tamamen fizik ve matematiğe döneceğim. Kimyayı da test kitabıyla turlayacağım. Sizce saçma olur mu? AYT biyolojiye daha az çalışıyorum, basit geliyor.

Geometrin sıfırsa ve türev ile Integra'le de bakmazsan zaten kafadan 15-20 soruyu elemiş olursun. Açıkçası 1 ay türev ve Integra'le bakabilirsin. İntegral belki tamamen bitmez ama türevi halledersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı