Türk berberleri neden böyle?

SenpaiKangal

Picopat
Selam dostlar, saçlarım uzamıştı ve ben de berbere gidip yanları almasını birazcık da üst taraflardan makasla kısaltması istedim. Berber abimiz, uzun saçlarımın üstlerini bildiğiniz 3 numaraya çevirdi bayağı kısalttı. Bu duruma hep maruz kalıyorum. Berberler değiştirsem bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar, saçlarım uzamıştı ve ben de berbere gidip yanları almasını birazcık da üst taraflardan makasla kısaltması istedim. Berber abimiz, uzun saçlarımın üstlerini bildiğiniz 3 numaraya çevirdi bayağı kısalttı. Bu duruma hep maruz kalıyorum. Berberler değiştirsem bile.
Berberler tarikatında kafamıza göre tıraş ederiz diyorlar dur diyemiyorsun amansız makas darbelerine.

Fotoğraf göstermeyi deneyin. Ben birdahaki gidişimde sağdan soldan arkadan çapraz açılarla çekilmiş fotoğraflarla gideceğim. Bakalım sonuç nasıl olacak.

Saç modelini geçtim. Bence en kötü özellikleri makas ile kesmeyi bilmiyorlar, saç yanlış şekilde uzuyor ve ara makası olmadık yerde kullanıyorlar.

İşini sağlam yapan berber tanıdığım var, hep ondan kestiriyorum. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.

Cidden moralim bozuldu ya yarın okula gitmekten çekiniyorum. Üstler 3 numara gibi ön tarafta uzun saç çok komik durumdayım. Uzatmayı düşünüyorum sırf kestirmemek için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı