Facebook Amacı Olmayan Grup üyesiyim. Bir gönderiye verdiğim cevaplar üzerine yaptığım yorumun altına gelen cevapları paylaşmak istedim. (@Ali Güngör@Recep Baltaş abiler Windows Lisansı ve crack için kullanılan araçlar hakkında ve alternatif lisanslar hakkında bilgilendirici bir video yarar sağlayabilir )
Tabii ki insanlar babasının hayrına yapmıyor ama her orjinal olmayan şeye içinde zararlı yazılım barındırıyor muamelesi yapmak saçma.
(Genel konuşuyorum. KMSpico güvenli demek niyetinde değilim çünkü bir bilgim yok)
Facebook Amacı Olmayan Grup üyesiyim. Bir gönderiye verdiğim cevaplar üzerine yaptığım yorumun altına gelen cevapları paylaşmak istedim. (@Ali Güngör@Recep Baltaş abiler Windows Lisansı ve crack için kullanılan araçlar hakkında ve alternatif lisanslar hakkında bilgilendirici bir video yarar sağlayabilir )
Bir noktada bahsi geçmişti. Arkadaşların bahsettiği yazılım KMSpico, ve bu yazılımın dendiğine göre orjinalinde virüs yok. Bence doğrdur. Ama bu crack savunan arkadaşların o versiyonu bulabileceğini sanmıyorum. %99 gidip fullindirmalware.net.tr gibi bir siteden nereden geldiği bilinmeyen bir exe yi, güvenlik duvarını kapattırıp, yönetici olarak çalıştır diyecek. Bence BÖYLE crack uygulamaları için gelelini virüslü olarak söylemenin sakıncası olduğunu düşünmüyorum.
Amacı Olmayan Grup üyesiyim kısmından sonra okumaya gerek kalmadığını fark ettim. Üç harfli Facebook grubundan ne bekliyorsun ki. Çoğunun üyeleri 60 IQ.
En sağlıklı yol ( korsan yollar içinde ) CMD ile etkinleştirme ( tabii ki Microsoft bunun farkında fakat şu an ses etmiyor ileride izin vermeyebilir )normal 1500 liralık versiyon ile fark yok.