Türk halkının orijinal Windows ile imtihanı

Umar Cem KILIÇ

Kilopat
Daha fazla  
Facebook Amacı Olmayan Grup üyesiyim. Bir gönderiye verdiğim cevaplar üzerine yaptığım yorumun altına gelen cevapları paylaşmak istedim. (@Ali Güngör @Recep Baltaş abiler Windows Lisansı ve crack için kullanılan araçlar hakkında ve alternatif lisanslar hakkında bilgilendirici bir video yarar sağlayabilir :) )

1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG

Facebook Amacı Olmayan Grup üyesiyim. Bir gönderiye verdiğim cevaplar üzerine yaptığım yorumun altına gelen cevapları paylaşmak istedim. (@Ali Güngör @Recep Baltaş abiler Windows Lisansı ve crack için kullanılan araçlar hakkında ve alternatif lisanslar hakkında bilgilendirici bir video yarar sağlayabilir :) )

Eki Görüntüle 890076Eki Görüntüle 890077Eki Görüntüle 890078Eki Görüntüle 890079Eki Görüntüle 890080

Her şeyi doğru açıklamışsınız ama anlamamışlar.

Tabii ki insanlar babasının hayrına yapmıyor ama her orjinal olmayan şeye içinde zararlı yazılım barındırıyor muamelesi yapmak saçma.
Bir noktada bahsi geçmişti. Arkadaşların bahsettiği yazılım KMSpico, ve bu yazılımın dendiğine göre orjinalinde virüs yok. Bence doğrdur. Ama bu crack savunan arkadaşların o versiyonu bulabileceğini sanmıyorum. %99 gidip fullindirmalware.net.tr gibi bir siteden nereden geldiği bilinmeyen bir exe yi, güvenlik duvarını kapattırıp, yönetici olarak çalıştır diyecek. Bence BÖYLE crack uygulamaları için gelelini virüslü olarak söylemenin sakıncası olduğunu düşünmüyorum.

Eki Görüntüle 890076Eki Görüntüle 890077Eki Görüntüle 890078Eki Görüntüle 890079Eki Görüntüle 890080
Amacı Olmayan Grup üyesiyim kısmından sonra okumaya gerek kalmadığını fark ettim. Üç harfli Facebook grubundan ne bekliyorsun ki. Çoğunun üyeleri 60 IQ.
Seneler evvel Technopat'ta yayınlanan bu yazının yeterince açıklayıcı olduğuna inanıyorum.

En sağlıklı yol ( korsan yollar içinde ) CMD ile etkinleştirme ( tabii ki Microsoft bunun farkında fakat şu an ses etmiyor ileride izin vermeyebilir )normal 1500 liralık versiyon ile fark yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı