MeizuM6T
Picopat
Bu lisasn çok önemli mi Windows 10 kullanıyorum bilgisayar açıldıktan 3 saat sonnra sağ alta etkinleştir yazısı çıkıyor ve ayarlardan kişisellestir yok başka ne farkı var?
Bu lisasn çok önemli mi Windows 10 kullanıyorum bilgisayar açıldıktan 3 saat sonnra sağ alta etkinleştir yazısı çıkıyor ve ayarlardan kişisellestir yok başka ne farkı var?
Konu ile ilgili YouTube da CMD Windows etkinleştirme videoları var. Herhangi bir .exe dosyasını pcinde çalıştırma bu işlem için.
Bu videoda güzel anlatılmış.
Facebook Amacı Olmayan Grup üyesiyim. Bir gönderiye verdiğim cevaplar üzerine yaptığım yorumun altına gelen cevapları paylaşmak istedim. (@Ali Güngör @Recep Baltaş abiler Windows Lisansı ve crack için kullanılan araçlar hakkında ve alternatif lisanslar hakkında bilgilendirici bir video yarar sağlayabilir)
Eki Görüntüle 890076 Eki Görüntüle 890077 Eki Görüntüle 890078 Eki Görüntüle 890079 Eki Görüntüle 890080
Kmspico denilen bir uygulama var onu indir tavsiye ederimFacebook Amacı Olmayan Grup üyesiyim. Bir gönderiye verdiğim cevaplar üzerine yaptığım yorumun altına gelen cevapları paylaşmak istedim. (@Ali Güngör @Recep Baltaş abiler Windows Lisansı ve crack için kullanılan araçlar hakkında ve alternatif lisanslar hakkında bilgilendirici bir video yarar sağlayabilir)
Eki Görüntüle 890076 Eki Görüntüle 890077 Eki Görüntüle 890078 Eki Görüntüle 890079 Eki Görüntüle 890080