Steam Türk lirası desteğini kesiyor

  • Konuyu başlatan Perax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2B
  • Görüntüleme 102B
Bizi böyle bekliyor.
 

Dosya Ekleri

  • 20231025_092005.jpg
    20231025_092005.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 48
O eseri biz çocuklar yaratmadı bizim gençliğimizi hayatımızı çalan yaşlılar yarattı.
Dostum siz çocuklar belki küçük olabilirsiniz ama 10 yıl önce oy kullanan 5 yıl önce oy kullanan gençler büyüdü.
Ne diyorsun dostum ne eğitmesi siz kendinizi onların umrundamı sanıyorsunuz piyasaya çıkan kaç oyun Türkiye'deki oyuncular baz alınarak çıktı? Adamlar bırakın seslendirmeyi Türkçe alt yazı yapmaya bille tenezzül etmediler hele Steam hiiiiç umurlarında değilsiniz bir sürü olay oldu zır, zır ağladınız hiçbir şey değişmedi orta doğuda küçük bir Arap ülkesinde yaşayan oyuncularsınız onlar için siz ve evet herkes korsana dönecek ne yapmalarını bekliyorsun 14, 15 yaşındaki çocuklar haftalık 100, 200TL Haçlıklarını yemeden içmeden aylarca biriktirip oyunmu alacak?
Umarım diyorum bu durumdan gençler ders alır diyorum. Neden bu hale geldiğimizi sorgularlar. Eğitim derken ondan bahsediyorum. Arap ülkesinde değil, Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan 35 yaşında biriyim. Ben istediğim oyunu alabiliyorum. Allah şükür laptopumda korsan bir uygulama bile yok.
Umarım sonucu iyi olur da bir uyanış başlar, sorgulama başlar. Bu da bizim aydınlanmamız olur inşallah. Yoksa et fiyatı, tuvalet kağıdı fiyatı artışı akıllanmaz bizim millet.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı