Türk müzik grubu önerisi

Gokhan Bird

Hectopat
Hazırlık okuyorum. Derste müzik grubunu İngilizce olarak tanıtıp sunum yapacağım. Üyelerin hayatı, yaşam tarzları vs vs. olacak. Önerdiğiniz hikayesini iyi yapabileceğim bir grup var mıdır? 63 boys düşündüm mesela ama başka önerilere de açığım.

Benim için biraz da hikayeleri önemli, yaşam tarzları neden nasıl ünlü oldukları. Dediklerinizede bir göz atayım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Duman genel de protest takılıyor bir sorun yaratabilir.
maNga'nı Eurovision sayesinde daha çok popülerliği arttı.

@furkwNN @vhojens @Andar Han @Paper.C
Siz bu gruplardan hangisini yapardınız? Bu grupları bilmiyorum çünkü tek tek araştırsam üzün sürer. Ve öğrenciler ile diyalog içerisinde olacağım onlara sorular falan soracağım anlattığım şeyler ile ilgili. Bir de dikkat çekici olması önemli biraz. Teşekkürler yanıtlarınız için.

@furkwNN @vhojens @Andar Han @Paper.C
Siz bu gruplardan hangisini yapardınız? Bu grupları bilmiyorum çünkü tek tek araştırsam üzün sürer. Ve öğrenciler ile diyalog içerisinde olacağım onlara sorular falan soracağım anlattığım şeyler ile ilgili. Bir de dikkat çekici olması önemli biraz. Teşekkürler yanıtlarınız için.
Duman ya da maNga daha iyi olabilir. Tanımayan genç yok çünkü.

Metal müzik türünün ülkede biraz daha genele ulaşabilmesini sağlaması sebebiyle ve pek çok farklı hikaye barındırması açısından yine Pentagram derdim sanırım. Umit Yilbar'ın askerliği esnasında teroristlerle çatışmada vefat etmesi, "popçular dışarı" hadisesi ve albümü sonrasında Demir Demirkan'ın pop müziğe geçiş yapması, 90'ların sonundaki satanizmle ilişkili bir cinayet sebebiyle halkın bir kesimindeki, her siyah giyen uzun saçlının satanist olduğu düşüncesine karşı 2002'deki albümde Aşık Dertli'den "Şeytan Bunun Neresinde" coverı, Murat Ilkan'ın MS ile mücadelesi, vesaire.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı