Bir sorunun çözülmesi için aylarca beklemek istemiyorsanız, TürkNet firmasından uzak durun.
Oris Telekom ilk defa sizden gördüm. 100 mbps 70 tl çok iyiymiş sahiden. Acaba verdiği hizmet nasıl.Hattınızı direk TurkNet'e taşırsanız hem sorunsuz bir geçiş olur hemde port sorunu vs. ile uğraşmazsınız. Beğenmezseniz zaten iptal etme şansınız yüksek, sadece TurkNet değil, Netspeed, Oris Telekom ile aynı şeyi yapabilirsiniz.
Ben hattımı direk olarak TT'den TurkNet'e aktardım, yaklaşık 1 ay oldu, sorun yaşamadım, hatta TT'de akşamları 130-170 arası olan pingim TurkNet'e geçince 70-80 arasına kadar düştü, yoğun olmayan saatlerde 50-60 civarını bile görüyorum. Benim bölgemde işler bu şekilde, farklı bölgede farklı durum söz konusu olacaktır.
Müşteri hizmetleri önem arz ediyor ise, Netspeed, Oris Telekom, Milleni tercih edebilirsiniz. Özellikle Oris Telekom düşük ping süresi bu aralar çok övülüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.