Türk.net pişmanlıktır

• Konuyu başlatan UmkuT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.247
Her sorun yaşayan firmaya laf edecek ise ve o firma o lafa göre kötü olacak olsa idi Türk Telekom’un şimdi bir kullanıcısı bile olmazdı.
Bulunduğunuz bölgede Türk.net’e verilen portta sıkıntı falan vardır yoksa adamlar sana kasıtlı bir iş yapmıyor.
Evet müşteri hizmetleri kötü olabilir ama o fiyata o hizmet. Beğenmiyorsan iptal ettir sözleşme yok. Ayrıca firmayı övmüyorum başka firmadan internet kullanıyorum.

Ben NetSpeed geçeceğim yakında. Umarım iyidir. Türkcell Süperonline dan beni aradılar. Sabahtan akşama kadar 8mbit sonra 4mbit ama AKN yok dediler. Fiyatı ise 49TL.

Arkadaşım ben süperonline da kullandım ttnet de kullandım hepsi aynı yolun yolcusu, 1 yıl öncesine kadar süperonline kullandım arada bir kopmalar oluyordu çözüm bulamadılar. Dedim birde ttnet i kullanayım keşke değiştirmeseymişim aynı durum bunlarda da var, bahane hazır iç hatta sıkıntınız var diyerek üstlerinden atıyorlar. Yani anlayacağın hep müşteri hatalı oluyor. Not (iç hat konrolü de yaptılar sıfır hata çıktı.)

8 MBPS alma. 24 MBPS zaten kota asimi sonrasi 8'e dusuyor.
Ben şuan 10.5 MBİT hız alıyorum. Yaptığım ölçümlerde bu çıkıyor. Ama taahhüt yenilemek için aradıklarında altyapımın 8 MBİT olduğunu söylüyorlar. Hiçbir şey anlamadım doğal olarak. O yüzden NetSpeed geçmeyi düşünüyorum.

Ben şuan 10.5 MBİT hız alıyorum. Yaptığım ölçümlerde bu çıkıyor. Ama taahhüt yenilemek için aradıklarında altyapımın 8 MBİT olduğunu söylüyorlar. Hiçbir şey anlamadım doğal olarak. O yüzden NetSpeed geçmeyi düşünüyorum.
Iyi yaparsin. :)

Vallahi www.sikayetvar.com gibi siteler bakınca baya bir deli olanlar var. Benim kuzenimin netini 1 haftadır bağlamadılar. Bu TT ekibinin sorunu olduğu kadar Türk.net'in sorunudur. Ben anlamam suçu gidip TT ekibine atmak kolay. Gidip Facebook sayfalarına bakıyorum 10 yorumdan 9'u şikayet. Doğru iyi hizmet alan var ama bu beni ilgilendirmiyor. Netspeed'i deniyeceğim o da olmazsa mecbur TT'ye geçiş yapacağım.

Ben TürkNet kullanıyorum ama artık insanlara tavsiye etmeyi bıraktım. Ben bu işlerden anladığım için kendi arızalarımızı kendim çözüyorum fakat bu konuda müşteri hizmetlerine ihtiyacı olan insanlar için TürkNet zıvanadan çıkmış durumda. İşiniz sık sık müşteri hizmetlerine düşecekse TürkNet tercih etmeyiniz. CGNAT bile sorun yapabiliyor TürkNet'te.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı