Türk Net Problemli mi ?

Bende bağlatmayı düşündüm, kota saçmalığı dolmadan bile 3 geçemiyor internetim. Bir türlü öğrenemedim bizim bina da max ne kadar hız alınıyor. (TT kullanıyorum)

Vodefone fiber sorgulamaya telefon numaranı yada adres bilgilerini girersen max kaç hız alabileceğini öğrenebilirsin. Yada Turknet'e facebooktan özel mesaj atarak öğrenebilirsiniz.

Ben de Türknet kullanıcısıyım şu ana kadar hiç bir şekilde problem yaşamadım. Hız değerlerim resimdeki gibi ama idm gibi programlarla 75 mbps full indirme yapıyorum.
aaaaaaaaaa.jpg


Buda idm hızım
sadasdasd.jpg
 
Son düzenleme:
Şuan süperonline kullanıcısıyım anlaşma yüzünden Türk nete geçemiyorum. Bulunduğum yere 85 Mbit hız verebiliyorlarmış, aynı ücreti verip 8 Mbit net kullanmak çok koyuyor açıkcası.
 
Binanın girişine kadar gelen hızı veriyorlar. Türk Net Türk Telekom'dan port alıyor ve o portu kullanıyor. Altyapı Türk Telekom'un yani Türk Telekom ne kadar hızı destekliyorsa o kadarını veriyorlar.
 
Yukarıda dediğim gibi vodafone fiber sorgulama'ya ev telefon numarınızı yazarak hızın ne çıkıyorsa max o hızı alabilirsin. Baktınmı kaç verebiliyorlar. Zaten hat vdsl destekliyorsa 50 60 üzeri hız çıkacaktır.
 
Türknet kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım bende. Türk telekom kullanırken bir sıkıntı yaşamayan Türknet kullanınca da yaşamıyorum diye biliyorum çünkü aynı alt yapıyı kullanıyorlar diye biliyorum yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı