Güzelmiş. Altyapım Türk Telekom. Daha önce altyapı açısından hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama bir arıza yaşandığında 12 ya da 24 saat beklemek çok zor gelir bana. İnternete çok fazla bakan bir insanım. Sırayla bütün internet sağlayıcılarının taahhütsüz paketlerini deneyeceğim zaten. Millenicom, Netspeed, Türk Net. Eğer Millenicom'dan memnun olmazam netspeed, ondan da memnun olmazsam en son da Türk net deneyeceğim.Son 1 aydır TurkNet kullanıyorum. Altyapım sağlam. 90-130 arası down. sabit 10 upl. alıyorum. Sizin de altyapınız müsaitse TurkNet'i gönül rahatlığı ile önerebilirim.
Ekstra olarak müşteri hizmetlerine direk ulaşamıyorsunuz. Fakat site üzerinden destek kaydı açtıktan 12-24 saat içerisinde sorunla alakalı sizi arıyorlar. Ve tarafınıza tahsis edilmiş 5-6 kişilik bir müşteri hizmetleri ekibi oluyor. Hep aynı kişiler ile muhatap olmak işleri kolaylaştırıyor.
Kullandığım paket 99TL + 10TL'de ev telefonu. Fakat ben ev telefonu kullanmadığımı söylediğimde şuan iptal edilemediğini söylediler. Bununla beraber mağdur olmamam açısından 3 aylık 10 TL indirim yaptılar ve bunu yineleyeceklerini söylediler.
11.07.21 tarihinde TurkNet'i aradım. 2 gün sonra kurye evrakları aldı. 18.07.21 tarihinde internet bağlandı. 1 hafta benim için makul bir süreç olduğundan sorun etmedim. Müşteri hizmetlerine örnek olarak destek kaydını açtığınız saat çok önemli. Gece açarsanız sabah 9'da ararlar. Sabah 9'da açarsanız gün içerisinde ararlar. Yine de dediğiniz gibi taahhüt yokken özgürce deneyebilirsiniz.Güzelmiş. Altyapım Türk Telekom. Daha önce altyapı açısından hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama bir arıza yaşandığında 12 ya da 24 saat beklemek çok zor gelir bana. İnternete çok fazla bakan bir insanım. Sırayla bütün internet sağlayıcılarının taahhütsüz paketlerini deneyeceğim zaten. Millenicom, Netspeed, Türk Net. Eğer Millenicom'dan memnun olmazam netspeed, ondan da memnun olmazsam en son da Türk net deneyeceğim.
Türk Net'de prosedür işlemlerinin uzun sürüyor olması baya canımı sıktı. İnternet sözleşmem bittikten sonra bir de Türk Net'i mi bekleyeceğim ? yok ya
İlk öncelikle Millenicom'u deneme kararı aldım. Zaten taahhütsüz, memnun kalmazsam diğerlerinden birine de geçebilriim.
Prosedür, internetinizin bağlatma ve kurulum işlemleri kaç gün sürdü ?TurkNet ve NetSpeed de taahhütsüz. Bu saçma bir kriter olmuş.
Millenicom almanızı önermem.
8 aydır TurkNet kullanıyorum. Gayet memnunum.
Son olarak NetSpeed de bayağı iyidir. Sorun yaşayan çok az insan gördüm.
- TurkNet ve NetSpeed.
- Millenicom.
Prosedür, internetinizin bağlatma ve kurulum işlemleri kaç gün sürdü ?
Eğer interneti faturalı kullanmak yerine direkt satın alarak kullanabilecek maddi duruma sahipseniz, Comnet tavsiye ederim. Ben faturalı hizmet tercih ederim, önce kullanayım sonra ödeyim derseniz TurkNet tavsiye ederim. Yalnız Comnet, şu anda TurkNet'ten yurt içi ve yurt dışı pingler açısından çok daha iyi bir konumda gibi görünüyor.Arkadaşlar selam!
4-5 ay sonra internet sözleşmemiz bitecek ve yeni bir internete geçmek istiyorum. Ama hangisine geçmem gerektiği konusunda kararsız kaldım. Yardım ederseniz sevinirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
O kriter TT'den farklı bir servis sağlayıcıya geçen neredeyse herkes için geçerliTT'den Netspeed'e geçtik ve yaklaşık 1 ay oldu. Normalde TT'yi aramadan durmazken, Netspeed'i sadece modem ayarları için aradık. Bence Netspeed'e geçin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.