Türk oyun markası Monster, 2024 yılında el konsolu çıkaracak!

Kertaumaka

Hectopat
Katılım
29 Ekim 2020
Mesajlar
303
Çözümler
2
Türkiye'nin önde gelen oyun markalarından biri olan Monster, CEO'su İlhan Yılmaz tarafından yapılan açıklamayla, 2024 yılında kendi el konsolunu piyasaya süreceğini belirtti. Yerli teknoloji şirketi, oyun severlere yeni bir deneyim sunacak olan bu el konsoluyla oyun endüstrisinde iddialı bir adım atmaya kararlı görünüyor.
Monster'ın el konsolu, şirketin bilgisayar donanımı ve oyuncu ekipmanlarındaki tecrübesini bir araya getirecek. Henüz detayları paylaşılmayan konsolun tasarımı ve teknik özellikleriyle ilgili merak uyandıran sorular, şirketin ilerleyen aylarda yapacağı duyurularla yanıt bulacak.
Daha fazla bilgi için takipte kalın!
 
Son düzenleme:
İşletim sistemi Windows olduktan sonra bir anlamı kalmıyor ki. Bir zamanların 7" çakma tablet furyasına dönüyor bu iş. Steam Deck neden farklı, özel işletim sistemi ve donanımı var. Diğerleri Windows laptop.
 
Yahu Asrock kartın üretildiği fabrikadan bile yalnızca yeşil renge çevirtip "kendi kartımızı yaptık" diyen firma bunlar. Geçen bunların CES 2024'deki söyleşini izledim millet altında "ne güzel ne güzel para ülkemizce kalaceah" diyor.

Birader neyin parası Türkiye'de kalıyor Monster'ın tek yaptığı üzerine etiket basılmış ürünün perakendeciliğini yapmaksa. Sen o ürünün kutusunu bile Türkiye'de üretmediğin sürece ödediğin paranın %75'i Çin'e, %25'i de yurtdışında ezsin diye Monster'ın CEO'suna gider. Milleti istihdam ediyor desen Türkiye'nin "önde gelen" teknoloji firmasında 300 kişi çalışıyor çalışmıyor.
 
Son düzenleme:
Alibaba'ya girsinler; tablet, telefon, bilgisayar, akıllı sehpa ne varsa yerli bi şekilde Monster farkıyla üretsinler bence. 😎😉🤙
 

Yeni konular

Geri
Yukarı