Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2020 #1 Gördüğünüz gibi Türk parası değer kazanmaya devam ediyor. Sizce bu düşüş doların 5TL bandına inmesini sağlayabilir mi? Bu düşüş devam eder mi? Dosya Ekleri 1605187731387.png 35,3 KB · Görüntüleme: 204
Gördüğünüz gibi Türk parası değer kazanmaya devam ediyor. Sizce bu düşüş doların 5TL bandına inmesini sağlayabilir mi? Bu düşüş devam eder mi?
T The Batman Decipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 959 Çözümler 1 Yer Gotham 12 Kasım 2020 #31 İbrahim Gürel dedi: Sana mı soracağım. Sanki buranın ağası. İstediğimi bunu büyük harfle yazıyorum AHLAK KURALLARI çerçevesinde yazarım. Yorumlarım. Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez. Umurumda değil. Genişletmek için tıkla... Bana cevap veriyorsun ondan olmasın. Yaz istediğini de beni niye dahil ediyorsun. Artı 0 Eksi
İbrahim Gürel dedi: Sana mı soracağım. Sanki buranın ağası. İstediğimi bunu büyük harfle yazıyorum AHLAK KURALLARI çerçevesinde yazarım. Yorumlarım. Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez. Umurumda değil. Genişletmek için tıkla... Bana cevap veriyorsun ondan olmasın. Yaz istediğini de beni niye dahil ediyorsun.
S SEMPRON Hectopat Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 70 Çözümler 1 12 Kasım 2020 #32 Vallaha admini çağırırım bırakın. Artı 0 Eksi