Türk polisinin gösterdiği başarı

MotoCBR

Hectopat
Makaleler
8
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Edepsizin teki alkollü araç kullanıp ceza keserken polisin tutanağını yırtıp küfür etti utanmadan. Hepsi bu videoda maalesef ülkemizin insanı her geçen gün batıyor. Buna benzer bir konu daha açmıştım Irmak Arıcı ile ilgili. Neyse konuyu saptırmayalım. Şimdi siz buna kadın diyebilir misiniz? Polise saygı duymamak, vatanına saygı duymamakla eş değer. Önce polislerimize sonra jandarma, asker vb. devlet memurlarımıza Allah'tan sabır diliyorum. Özellikle bu dönemde işleri zor. Polis abilerim, Allah sabır ve kolaylık versin.

Polisin sanatı sabırdır.

Ulan vereceksin polislere ters kelepçe yetkisini biri sana kimliğini mi göstermedi, ehliyetini mi göstermedi tak kelepçeyi nasıl uslanıyor bunlar bundan anlar insan olursan daha da üstüne çıkarlar.

Maalesef polis bunu yapsa açığa alınır ne yaparsa ne olacağını bildiği için maalesef zor kullansa kodono şiddet voor diye bas bas bağırırlar medyada polisin linç yemesi 2 dk yı bulmaz. Özellikle kadınsa bu yetki verilmez

Maalesef polis bunu yapsa açığa alınır ne yaparsa ne olacağını bildiği için maalesef zor kullansa kodono şiddet voor diye bas bas bağırırlar medyada polisin linç yemesi 2 dk yı bulmaz.
İşte o yüzden o yetkiyi devletin vermesi lazım. Erdoğan çıkıp polislere olası durumlarda zor kullanma yetkisi veriyoruz dese (zaten var diye biliyorum ama polisler genelde insan olmayı tercih ediyorlar) kim ne diyebilir 2 gün konuşulur 3 gün konuşulur sonrasında hiç bir şey olmamış gibi devam. Kadın erkek fark etmeden polise hakaret eden, iftira atan, işini yaptırmayan kim varsa vursun kelepçeyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı