Türk SİHA'sı niye bu kadar önemli rol alıyor?

Pismaniyee

Hectopat
Katılım
27 Nisan 2021
Mesajlar
1.822
Çözümler
4
Sorunun cevabı tam olarak nedir? Çoğu ülke niye bu kadar güveniyor Türk SİHA'larına? Amerika, Rusya, Ukrayna, Nijer ve birçok ülke niye bunlar hakkında konuşuyor?
 
TB2'nin Rus hava savunma sistemlerini parmağında oynatması ve Karabağ savaşında çok önemli rol alması onu dünyanın gündemi oturttu. TB2 bu kadar popüler olunca haliyle Akıncı da çok konuşuldu.

Türkiye'nin bir NATO üyesi olması ve Ortadoğu'nun en güçlü ülkelerinden biri olması da Türk SİHA'larının ilgi görmesinin nedenlerinden biri.
 
@yasin pala Savaşı askerler çıkarmaz, koltuğunu korumak için başkalarının kanları üzerinden siyaset yapan aşağılık politikacılar çıkarır. Ölenler garibanlar olur. O video'daki ölenler de bir annenin evladı, orada ölenler de kendi istekleriyle değil bir emirle zorunlu olarak oradaydı.

Suçu olmayıp ölüme atılmış kişilerin bedenlerini düşmanlık ya da övünme aracı olarak kullanmak pek insani bir şey değil maalesef. Emirlere uymak zorunda olan askerler üzerinden düşmanlık bizim milletimize de yakışmaz. Zamanında bunu önce Çanakkale sonra Kurtuluş Savaşı sırasında öğrendik, tersini yapmaya gerek yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı