Türk Telekom 1000 Mbps GPON altyapı için internet önerisi

anlcan

Kilopat
Merhaba arkadaşlar Nevşehir'de ikamet ediyorum. Yeni bir eve geçiyorum FTTH TTNET 1000 MB GPON altyapısı mevcut TTNET'in kendisinden direkt almak mı sağlıklı olur yoksa başka firmalardan alsam iyi olur mu?
Online oyun benim için ön planda kısacası ping değerleri ve yurt dışı cıkışları önemli biraz o yüzden önerebileceğiniz ISS mevcut mu? İç anadolu bölgesi olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar Nevşehir'de ikamet ediyorum. Yeni bir eve geçiyorum FTTH TTNET 1000 MB GPON altyapısı mevcut TTNET'in kendisinden direkt almak mı sağlıklı olur yoksa başka firmalardan alsam iyi olur mu?
Online oyun benim için ön planda kısacası ping değerleri ve yurt dışı cıkışları önemli biraz o yüzden önerebileceğiniz ISS mevcut mu? İç Anadolu bölgesi olarak.

TTNET üyesiyseniz direk öyle paket yükseltin daha kampanyalı olacaktır. Ayrıca aynı altyapıyı veren ISS kullanılırsa daha iyi performans ve müşeti desteği alırsınız.

Online oyun benim için ön planda kısacası ping değerleri ve yurt dışı cıkışları önemli biraz o yüzden önerebileceğiniz ISS mevcut mu? İç anadolu bölgesi olarak.
alternatif olarak millenicom olabilir

TTNET üyesiyseniz direk öyle paket yükseltin daha kampanyalı olacaktır. Ayrıca aynı altyapıyı veren ISS kullanılırsa daha iyi performans ve müşeti desteği alırsınız.

Turknet kullanıcısıyım ftth tt olduğunu için 500 1000 mbps istiyorum o yüzden turknet maalesef olmuyor

hocam bu arada yurtdışı cıkışlarını online oyunlar için önemsiyorum düşük ping için
gigaspeed ve netbone çok gördüm bilginiz var mı acaba?

Son düzenleme:
TurkNet kullanıcısıyım FTTH TT olduğunu için 500 1000 Mbps istiyorum o yüzden TurkNet maalesef olmuyor

Hocam bu arada yurt dışı cıkışlarını Online oyunlar için önemsiyorum düşük ping için
Gigaspeed ve netbone çok gördüm bilginiz var mı acaba?

Yok bilgim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı