Türk Telekom 3 Mbps Upload Hız Alınamıyor

Mithril

Megapat
Daha fazla  
24 Mbps download, 3 Mbps upload tanımlı olan paketimi 2018 Kasım ayına kadar alabiliyordum. O tarihten bu yana upload değerim 0.6 veya 0.8 arasında, modem arayüzünden baktığımda 3 Mbps gösteriyor. Sistemimi tekrarladım kurdum benimle ilgili problem vardır dedim. Müşteri hizmetlerini aradığımda da hat değerleriniz normal diyor. Sorun nedir ben anlayamadım modemden aldığım ekran görüntüsü aşağıdaki bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

374860

Son düzenleyen: Moderatör:
margin değeriniz normal, modeminize tek cihaz bağlayıp o cihaz üzerinden hız testi yapın belki fazla cihaz bağlandığı için sorun oluyodur.

margin değeriniz normal, modeminize tek cihaz bağlayıp o cihaz üzerinden hız testi yapın belki fazla cihaz bağlandığı için sorun oluyodur.

dediğinizi de yaptım başka modem ile de denedim ama aynı 😂 sorun ne olabilir ki aklım almıyor.
Türk Telekom port falan değiştirdi sonuç yine aynı, modem de 3mbps gözüküyor ama halen 0.8 üstünü göremiyorum :( kısaca telekom arıza ekibi çözemedi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı