Türk Telekom aboneliği ilk ay iptal edilebilir mi?

Cayma hakkım olup olmadığını sordum, yok dediler. İlk 14 gün olayını ben de sordum.
Dolandırıcı hocam bunlar.

Kesinlikle var. İşi zora koşuyorlar. İstersen aboneliğini iptal ettir. Parayı öde sonra tüketici hakem heyetine başvur. Daha sonra tüm tutarı geri istediğini söyle. 3-4 ayda çözümlenir

Böyle bir olaya denk geldim belki yardımcı olabilir dostum.

Dosya Ekleri

• CE50F6ED-4684-4930-9EF9-896119BD7F22.jpeg
    86,9 KB · Görüntüleme: 76
Böyle bir olaya denk geldim belki yardımcı olabilir dostum.
Bayiye gittim, cayma hakkın yok dediler. 1300 TL istediler. Çıkartıp kanunu gösterdim, o kanun öyle değildir diyerek geçiştirdiler. Hiçbir şey umurlarında olmadı.

O zaman tüketici hakem heyetine başvurucaksınız bunlar kimse uğraşmaz nasıl olsa diye vurdum duymaz davranıyorlar siz üşenmeyin başvurun illaki kazanırsınız.

O zaman tüketici hakem heyetine başvuracaksınız. Bunlar kimse uğraşmaz nasıl olsa diye vurdum duymaz davranıyorlar, siz üşenmeyin başvurun illaki kazanırsınız.
İnternet babaannemin evinde ve onun adına kayıtlı. Onun e-Devlet şifresi yok.
Kendi e-Devlet'imden başvursam olur mu?

İnternet babaannemin evinde ve onun adına kayıtlı. Onun e-Devlet şifresi yok.
Kendi e-Devlet'imden başvursam olur mu?

İnternet kimin üzerineyse onun başvurması lazım. Babaanneniz"in bilgileriyle siz başvurun gerekli işlemleri siz yapın.

Hocam senin yanlışın vardır. Açıp TTnet tarife değişikliği yap bakalım ne diyecekler benim canım sıkıldıkça tarife değişikliği yapıyorum sözleşmem yeniden başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…