Türk Telekom altyapı başvuru süreci

35Kirazlı

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, foruma yeni üye oldum. Bu konuyu bu gibi şeyler hakkında bilgisi olanlar tarafından bilgi almak için açtım. Bildiklerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Şimdi konuya gelecek olursak benim şu an ikamet ettiğim yerde hiçbir internet altyapısı yok. Yani ADSL altyapısı bile yok.🙂 Köyde tip7 saha dolabı var. Köydeki saha dolabından bizim eve araç yolu ile 2km uzakta, elektrik direkleri güzergahı ile 1.5 km uzaklıkta küme evlerde yaşıyorum. Bundan 1 hafta öncesi BTK'ya altyapı başvurusunda bulundum. Bana verdikleri cevap şöyle idi 😁

Screenshot_2025-11-21-17-14-24-128_com.android.chrome~2.jpg

Ondan sonra ben aynı gün içinde Tivibu'lu 100 Mbps Fiber paketi ile ön başvuru yaptım. Bunun üzerinden 5 gün geçince ne keşfe gelen oldu ne çalışma yapmaya başlayan oldu. Bende sonra CİMER'den ulaştırma ve altyapı bakanlığına yazdım. Onlar BTK'ya yönlendirdi, BTK da bize kendi web sitemiz üzerinden yapın başvurunuzu dedi. Bende dün BTK üzerinden tekrar konuyu detaylı anlatıp altyapı başvurusunda bulundum. Sonra bugün şöyle cevap geldi.

Screenshot_2025-11-21-13-38-20-795_com.android.chrome~2.jpg

Bu sefer ön başvuru yapın demiyorlar çünkü ön başvurumu yapmıştım ama yine aynı şeyleri söylemişler ben otomatik yapay zeka cevapları olabilir diye düşünüyorum ama umarım değildir.😀 Onlar 2025 Aralık ayı sonlarına doğru altyapı çalışmalarımızın tamamlanmasını öngörüyoruz dedikleri için artık ülke geneli olarak mı söylüyorlar onu bilmiyorum ama eğer 2026 ya girdiğimiz zamanda bir gelişme olmadığını görürsem kamu kurum denetleyicisine de (Ombudsmanlık) başvurmayı düşünüyorum. Sizce bir gelişme olur mu yılbaşına kadar.

Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda değerli görüşlerinizi bekliyorum.😁

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de köyde yaşıyorum. Burada da yok internet. Telefondan bağlanıyorum. Kazançlarının olmayacağı yerlere yatırım yapmıyorlar.

Ben de köyde yaşıyorum. Burada da yok internet. Telefondan bağlanıyorum. Kazançlarının olmayacağı yerlere yatırım yapmıyorlar.
Bende sanmıyorum altyapı getireceklerini hatta ön başvuru yaparken 100 Mbps Fiberin yanına Tivibulusunu seçtim sırf ufakda olsa altyapı gelme konusunda katkısı olsun diye ki müşteri hizmetleride aynısını demişti. Bende şuan çanak internet (airfiber) kullanıyorum ama ping konusunda ve hem download hem upload hızından hiç memnun değilim ama altyapısız yerde sınırsız internet olarak tek seçeneğim bu olduğu için mecburen kullanıyorum. Şuan nasibimi yokluyorum bakalım 🙂

Bende sanmıyorum altyapı getireceklerini hatta ön başvuru yaparken 100 Mbps Fiberin yanına Tivibulusunu seçtim sırf ufakda olsa altyapı gelme konusunda katkısı olsun diye ki müşteri hizmetleride aynısını demişti. Bende şuan çanak internet (airfiber) kullanıyorum ama ping konusunda ve hem download hem upload hızından hiç memnun değilim ama altyapısız yerde sınırsız internet olarak tek seçeneğim bu olduğu için mecburen kullanıyorum. Şuan nasibimi yokluyorum bakalım 🙂
Starlink fiyatları makul ölçülerde tutarsa, umudum o.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı