Türk Telekom altyapı nasıl çekilir?

Usejnovski

Femtopat
Daha fazla  
Apartmandaki herkesin dilekçe yazıp imzası mı alınması lazım? Türk Telekom'a başvurmamız lazım? Ne yaparsak şu altyapıyı getirirler?

Getirmeyin bence berbat bir internet sağlayıcısı.
Hangi interneti bağlatabiliriz? Hiçbir altyapı yok apartmanda. Şu an çanak internet kullanıyorum ve oyunlarda çok fazla ping oluyor.

T
Türk Telekom müdürlüğüne gidip müracaatta bulunuyorsun. Biraz geç gelir ama.
Bir ara Türk Telekom şubesine gitmiştim. İnternet altyapısı için geldim dedim. Sıra alacaksınız dediler, aldım. Sıram geldiğinde kadın bana apartmandaki herkes Türk Telekom paketi alacak, abone olacak, ancak öyle altyapı için sıraya gireceksiniz dedi. Kimi diyor dilekçe yaz herkesten imza topla. Kimi diyor asla getirmezler öyle, kabloyu ben başka yerden çektim evime getirdim diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Çanak internet kullanıyorum, oyunlardaki ping sorunu yüzünden kafayı yedim.

Kaç aydır uğraşıyorsunuz? Tek kişi mi başvurdunuz? Dilekçe mi verdiniz yoksa paket mi satın aldınız?

Ortalama 2 hafta uğraştık. Babamla ben dilekçe verdik. 2 hafta sonra bize uygun bir paket bulup alırsak açacaklarını söylediler. Bizde açtırıp vodafone net ile internet aldık.

Açıkçası sürekli rahatsız edip dilekçe vermek gerekiyor.

Kaç aydır uğraşıyorsunuz? Tek kişi mi başvurdunuz? Dilekçe mi verdiniz yoksa paket mi satın aldınız?
Hiç mi altyapı yok? Yoksa yenilenmesini mi istiyorsunuz? Bizde mahalle olarak bir altyapı yeniletme uğraşına girdik 2-3 gün önce. Şuanlık dilekçe yazdık. Mahallede imzalatıyoruz, muhtarda sürece dahil. Süreci takip etmesi için dilekçe de muhtarı vekil tayin ettik. Ayrıca Telekomun sitesinden bir şikayet talebi gönderdim altyapının yenilenmesi adına. Dilekçeyi Telekom müdürlüğüne verdikten sonra bir takip no alın mutlaka, bizde verince alacağız. Sonra o takip no ile cimer, açık kapı, linkedin, twitter gibi yerlerden zorlamaya devam edeceğiz gibi planladık. Ama bizim bi 30-40km çapında fiberden eser yok. Yani pek ummuyorum fiber çekeceklerini. Aslında 80-90mbps Vdsle de razıyım da önce bir fiberle başlayalım. Vdsl 20mbps günde 10 kere kopuyor, port da yok. Kapattırsam internetsiz kalacağım. Bakalım, ben pek umutlu değilim ama elimden geleni yapacağım.

Hiç mi altyapı yok? Yoksa yenilenmesini mi istiyorsunuz? Bizde mahalle olarak bir altyapı yeniletme uğraşına girdik 2-3 gün önce. Şuanlık dilekçe yazdık. Mahallede imzalatıyoruz, muhtarda sürece dahil. Süreci takip etmesi için dilekçe de muhtarı vekil tayin ettik. Ayrıca Telekomun sitesinden bir şikayet talebi gönderdim altyapının yenilenmesi adına. Dilekçeyi Telekom müdürlüğüne verdikten sonra bir takip no alın mutlaka, bizde verince alacağız. Sonra o takip no ile cimer, açık kapı, linkedin, twitter gibi yerlerden zorlamaya devam edeceğiz gibi planladık. Ama bizim bi 30-40km çapında fiberden eser yok. Yani pek ummuyorum fiber çekeceklerini. Aslında 80-90mbps Vdsle de razıyım da önce bir fiberle başlayalım. Vdsl 20mbps günde 10 kere kopuyor, port da yok. Kapattırsam internetsiz kalacağım. Bakalım, ben pek umutlu değilim ama elimden geleni yapacağım.
Altyapı vardı ama port yoktu. ve mahallede internet baglantisi olan biri de yoktu zaten mahalle halkı biraz yaşlı kesimden biz ısrar ederek aldık işlerine gelirse açıyorlar öncelikle onların internet paketlerine bakın eğer alacağınıza inanırsanız hemen açıyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı