Türk Telekom Altyapı Sorunu ve 2025 Projesi İçin Ön Başvuru Talebi

@fennys10 vallaha ne kadar imza talep olursa o kadar daha etkili olacağını düşünüyorum. Binada herkesten imza alabilirseniz daha iyi olur. Binanın yakınında fiber varsa gelme olasılığı yüksek diyorlar. Bende dilekçe hazırladım binada sakinlerinden izin aldım imza almaya başladım. 5 daire 5'inde imza onayı aldım. Olayı güzelce anlatın bina sakinlere güven sağlayın imza vereceklerdir. Ben dilekçeyi vereceğim zaman ciddi şekilde geliş sağlamasını isteyeceğim. Yaşta büyük onda da sıkıntı yok. Binada herkesin istediğini görecekler dilekçede.

@fennys10 vallaha ne kadar imza talep olursa o kadar daha etkili olacağını düşünüyorum. Binada herkesten imza alabilirseniz daha iyi olur. Binanın yakınında fiber varsa gelme olasılığı yüksek diyorlar. Bende dilekçe hazırladım binada sakinlerinden izin aldım imza almaya başladım. 5 daire 5'inde imza onayı aldım. Olayı güzelce anlatın bina sakinlere güven sağlayın imza vereceklerdir. Ben dilekçeyi vereceğim zaman ciddi şekilde geliş sağlamasını isteyeceğim. Yaşta büyük onda da sıkıntı yok. Binada herkesin istediğini görecekler dilekçede.

Benim imzalarımı gördüler ama dilekçe almadı oradaki abi dilekçe versende aynı işlemleri yapacaktık zaten dedi cumartesi diye almıyoruz dedi dilekçeyi. Bekledikten biraz sonra tekrar gideceğim müdürlüğe.

Benim imzalarımı gördüler ama dilekçe almadı oradaki abi dilekçe versende aynı işlemleri yapacaktık zaten dedi cumartesi diye almıyoruz dedi dilekçeyi. Bekledikten biraz sonra tekrar gideceğim müdürlüğe.
Abiler zaten benim yaşta olur. Hafta içi dilekçeyi götürmeniz daha iyi olur. Başından salmış olarak görüyorum. Gerekirse kaymakamlığa bina sakinleri olarak dilekçe yazarız falan deyip biraz tehdit edin durumun ciddiyetini farkına varsınlar. Onlar yinede klasik cevabı olursa nereye istersen şikayet et diye genelde satıcılar da yapar ama kazanıyorsunuz sonunda.

Abiler zaten benim yaşta olur. Hafta içi dilekçeyi götürmeniz daha iyi olur. Başından salmış olarak görüyorum. Gerekirse kaymakamlığa bina sakinleri olarak dilekçe yazarız falan deyip biraz tehdit edin durumun ciddiyetini farkına varsınlar. Onlar yine de klasik cevabı olursa nereye istersen şikayet et diye genelde satıcılar da yapar ama kazanıyorsunuz sonunda.

Bize projenizi çizicem dedi o olana kadar da yandan çekeceğiz dedi kabloyu sanırım direk yeni mesajlara bakmışsın sen ama yine de bir 2 hafta falan geçsin aradan öyle giderim muhtemelen.

Bize projenizi çizicem dedi o olana kadar da yandan çekeceğiz dedi kabloyu sanırım direkt yeni mesajlara bakmışsın sen ama yine de bir 2 hafta falan geçsin aradan öyle giderim muhtemelen.
Okudum mesajlarını. Dilekçe bırakmadan işleme alırlar mı bilemem belki başından salmak için öyle yapmış olabilir.

Bize altyapı çekilmişti. Binada sadece internet için olan kutu eksikti, bugün Türk Telekom müdürlüğü ile konuştuğumda internet başvurusunda bulunmam gerektiğini ardından saha ekiplerinin gelip kutu takacaklarını söyledi.

@fennys10 dilekçeyi verdiğinde size takip numarası vermeleri lazım. Takip numarası yoksa işleme alınmamış olabilir.

Bize altyapı çekilmişti. Binada sadece internet için olan kutu eksikti, bugün Türk Telekom müdürlüğü ile konuştuğumda internet başvurusunda bulunmam gerektiğini ardından saha ekiplerinin gelip kutu takacaklarını söyledi.

Dediğim gibi 2 haftaya gidip konuşacağım tekrardan bir hareketlenme olmaz ise.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı