Türk Telekom Altyapı Sorunu ve 2025 Projesi İçin Ön Başvuru Talebi

Tahmini süre vermek çok zor hocam hatta imkansız diyebilirim. Benim açtığım konuda da okuduğunuz gibi benim sürecim 2.5 ayda tamamlandı. Ama dilekçe verip çok daha kısa sürede sonuç alanlar da var. Hatta başka bir forumdan tanıdığım bir büyüğümün (dilekçe vermemelerine) rağmen 2 haftada mı ne fiber altyapısı kurulmuştu. TT o bölgede kendiliğinden bir fiber dönüşüm projesi başlatmış ve çok kısa sürede tamamlanmış işlemleri.
Buna karşın çok daha uzun süre (bu süre yılları bulabiliyor) bekleyen arkadaşlar da var. Dolayısıyla dediğim gibi "tahmini şu kadar sürede tamamlanır" gibi bir şey söylemek pek mümkün değil. Bölgedeki çalışma takvimine bağlı yani.
Projenin çizilip çizilmeyeceği, çizilirse onay alıp almayacağı, kazı gerekiyorsa TT'nin belediyeden izin alıp alamayacağı vs. daha hiçbir şey belli değilken bu meselelere kafa yormaya gerek yok şimdiden bence.
Belediye izni alınır heralde çünkü bu durumu ilçe belediyesinede yazdım onlarda biz sadece kazı izni verebiliriz dedi.Peki ben mahalle muhtarına vs. bu konuyu danışsam yardımcı olurmu?

Belediye izni alınır herhalde çünkü bu durumu ilçe belediyesinede yazdım onlarda biz sadece kazı izni verebiliriz dedi. Peki ben mahalle muhtarına vs. bu konuyu danışsam yardımcı olur mu?

Ha bir de ek olarak ben bu süreç boyunca magnet vs kullansam onunda bir etkisi olur mu birisinin öyle hızlı gelmiş sanırım altyapısı.

Belediye izni alınır heralde çünkü bu durumu ilçe belediyesinede yazdım onlarda biz sadece kazı izni verebiliriz dedi.Peki ben mahalle muhtarına vs. bu konuyu danışsam yardımcı olurmu?

Ha bir de ek olarak ben bu süreç boyunca magnet vs kullansam onunda bir etkisi olur mu birisinin öyle hızlı gelmiş sanırım altyapısı.
Altyapının gelmesi cidden an meselesi olabiliyor. Bizim bina yapıldıktan 1 sene sonra sonra geldi fiber altyapı ama fiber optik kutusu eksik binada onu bekliyoruz, 2025 için yapılacaktır denildi ama müdürlüğe gitmedim net tarih bilemiyorum.
Bir tanıdığıma 2 senede geldi çünkü bu proje alanına göre oluyor.

Altyapının gelmesi cidden an meselesi olabiliyor. Bizim bina yapıldıktan 1 sene sonra sonra geldi fiber altyapı ama fiber optik kutusu eksik binada onu bekliyoruz, 2025 için yapılacaktır denildi ama müdürlüğe gitmedim net tarih bilemiyorum.
Bir tanıdığıma 2 senede geldi çünkü bu proje alanına göre oluyor.

Bana da muhtemelen en erken 1 seneye gelir gibi geliyor çevremde 100M yakınımdaki sokakların hepsinde fiber var bir tek bende yok🙃.

Evet muhtarla görüşmek işe yarayabilir. Belki mahalleyi organize edip daha fazla talep oluşturmaya yardımcı olabilir.
Magnet, altyapı olmayan yerlerde TT'nin kullanıcılara geçici olarak sunduğu bir hizmet. Bu süreçte bir faydası olacağını sanmıyorum.

Evet muhtarla görüşmek işe yarayabilir. Belki mahalleyi organize edip daha fazla talep oluşturmaya yardımcı olabilir.
Magnet, altyapı olmayan yerlerde TT'nin kullanıcılara geçici olarak sunduğu bir hizmet. Bu süreçte bir faydası olacağını sanmıyorum.

Tamamdır teşekkür ederim.

Bugün müdürlüğe dilekçe bırakmaya gittim ama cumartesi olduğu için almadılar. Oradaki bir abi, sağ olsun, çok anlayışlı çıktı. Dedi ki: "Tam zamanında geldiniz, şu anda altyapı olmayan yerlere genellikle fiber çekiyoruz."

"Bütçemizi ve projelerimizi hazırlayacağız," dedi. Ayrıca, aralarında bir bağlantı var mı bilmiyorum ama "Buradan kazı ücreti de olmaz," dediler. Sonra abi dedi ki: "Not aldım, projenizi çizeceğim ve size haber vereceğim. O gelene kadar da sanırım yandan kablo çekeceğiz tek kata."

Abi, "Gelir, devrelere bakarım. Eğer kullanılabiliyorsa, oradan size kablo veririm," dedi

Son düzenleme:
Bugün müdürlüğe dilekçe bırakmaya gittim ama cumartesi olduğu için almadılar. Oradaki bir abi, sağ olsun, çok anlayışlı çıktı. Dedi ki: "Tam zamanında geldiniz, şu anda altyapı olmayan yerlere genellikle fiber çekiyoruz."

"Bütçemizi ve projelerimizi hazırlayacağız," dedi. Ayrıca, aralarında bir bağlantı var mı bilmiyorum ama "Buradan kazı ücreti de olmaz," dediler. Sonra abi dedi ki: "Not aldım, projenizi çizeceğim ve size haber vereceğim. O gelene kadar da sanırım yandan kablo çekeceğiz tek kata."

Abi, "Gelir, devrelere bakarım. Eğer kullanılabiliyorsa, oradan size kablo veririm," dedi
Çok iyi hocam, sevindim sizin adınıza. Umarım kısa zamanda sonuçlanır süreç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı