Türk Telekom Altyapı Sorunu ve 2025 Projesi İçin Ön Başvuru Talebi

Teşekkürler :). Sanırım benim kablom ile alakalı bir durum tvyide bağladılar Ethernet ile TV'nin lambası sürekli yanıyor ama benim bağlı olduğum lamba sürekli yanıp sönüyör kablo biraz soyulmuştu bununla bir ilgisi var mıdır?
Olabilir hocam tam bilemedim açıkçası.

Olabilir hocam tam bilemedim açıkçası.
Türk Telekom a gittim hocam her şeyi anlattım altyapı çekildi kablo çekildi ama binaya kutu takılmadığını söyledim.
Bakınca altyapım olmadığını söyledi ve proje de gözükmüyor dendi.
Binadakilerden internet bağlatacağıma dair imza numara yazacakları dilekçe kağıdı verdi.
Anca bunu teslim ettikten sonra ekipler keşif yapıp maliyet kurtarırsa olacakmış.

Türk Telekom a gittim hocam her şeyi anlattım altyapı çekildi kablo çekildi ama binaya kutu takılmadığını söyledim.
Bakınca altyapım olmadığını söyledi ve proje de gözükmüyor dendi.
Binadakilerden internet bağlatacağıma dair imza numara yazacakları dilekçe kağıdı verdi.
Anca bunu teslim ettikten sonra ekipler keşif yapıp maliyet kurtarırsa olacakmış.
Altyapının görünmemesi normal çünkü daha işlemler tamamlanmamış ama projede görünmemesi ilginç hocam. Neticede dışarıdan kablo çekilmiş, iç tesisat da OBK ile döşenmiş.
Abonelik satmak için öyle bir yola başvurmuş olabilirler emin olamadım. "Binadakilerin abone olması lazım", "en az şu kadar Tivibu abonesi lazım" gibi alakasız argümanlarla işi yokuşa sürenler görmüştüm forumda. Başka arkadaşlarımız da bu durumlarla karşılaşmışlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı