Türk Telekom altyapı sorunu

holyπ

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Öncelikle hepinize merhaba, ben şu an Turkcell Superonline ADSL kullanıcısıyım, 8 mbit/s hız alıyorum.
Yakın zamanda yeni bir PC topladım ve yayın açmak istiyorum ama internetim leş olduğundan oyunları bile indiremedim.
Bu hızı arttırmak istediğimi söyledim arttıramazsın dediler. (Altyapı yetersiz)
TürkNet'ten sorguladım Max 11 alabiliyorum, superbox' a geçmeyi düşündüm 4.5G çekmiyor dediler yıldım gerçekten.
İstanbul\ sancaktepe \meclis mahallesi de oturuyorum. (Site değil)

Bu konuda ne yapabilirim? Gerçekten yıldım, önerilerinizi bekliyorum.

Öncelikle şunu belirtiyim yayın açmak için superbox alabilirsiniz 4.5G şart değil eğer çekiyorsa olduğunuz yerde 3G falan, fakat sadece yayın açmak için kullana bilirsiniz. Superbox'da ping değeri stabil olmadığı için 4.5G çekse bile oyun oynanmaz ama OBS'de 6000 bitrate ile çok rahat HD yayın verebilirsin. Yayın açanlar zaten çift hat kullanırlar, oyun oynarken sabit hat ve yayın içinde superbox başka çeresi yok Türkiye'de.

Öncelikle hepinize merhaba, ben şu an Turkcell Superonline ADSL kullanıcısıyım, 8 mbit/s hız alıyorum.
Yakın zamanda yeni bir PC topladım ve yayın açmak istiyorum ama internetim leş olduğundan oyunları bile indiremedim.
Bu hızı arttırmak istediğimi söyledim arttıramazsın dediler. (Altyapı yetersiz)
TürkNet'ten sorguladım Max 11 alabiliyorum, superbox' a geçmeyi düşündüm 4.5G çekmiyor dediler yıldım gerçekten.
İstanbul\ sancaktepe \meclis mahallesi de oturuyorum. (Site değil)

Bu konuda ne yapabilirim? Gerçekten yıldım, önerilerinizi bekliyorum.
Türktelekom'a fiber altyapı dilekçesi verebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı