Türk Telekom Altyapı Yetersizliği

Graphic Designer

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Öncelikle merhaba. Türk Telekom altyapısı üzerinden NetSpeed taahhütsüz internet kullanıyorum. Taşınalı 2 hafta oldu 1 haftadır internetimiz mevcut. Bulunduğumuz evde alabildiğimiz internet en fazla 8MBps buna uygun bir pakete başvurduk ancak alabildiğimiz internet hızı çok kötü. Speedtest sonucunu da yükleyeceğim. NetSpeed firmasını aradım, Türk Telekom altyapısını güçlendirmediği sürece yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Altyapı için başvuru nasıl yapılır veya yapabileceğim başka bir şey var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

SpeedTest (NetSpeed).png

Son düzenleyen: Moderatör:
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Bu gün tekrar aradım müşteri hizmetlerini. Binanın kutusuna kadar 10 Mbps internet sorunsuz geliyor ancak dairenize gelen kablolama da problem olabilir dediler. Önceki senelerde binanın girişine kadar 30₺ bağlantı ücreti vardı. Onuda 6 ay kalma taahhüdüyle almıyorlardı. Daireye kadar kendimiz çektiriyorduk hattı. Bu sefer 100₺ standart ücret aldıklarını daireye kadar kablolama hizmeti sunduklarını söylemişlerdi. Geldiklerinde eski telefon hattına bağladılar (yeni hat döşensin talebimize rağmen). Şimdide daireye kadar kablo döşenmesinin bizim sorunumuz olduğunu söylüyorlar. Hem 100₺ ücreti alıyorlar hem de yine binanın girişinden hattı biz çekiyoruz 😡.
Superonline ile görüştünüz mu acaba?
Tavsiyeniz üzerine görüştüm protokol onayı alındı en erken 1 hafta en geç 3 ay içerisinde Fiber altyapı döşeneceğini söylediler. Şu anlık eldeki bu malesef.

Son düzenleme:
Ben de biktim bu işten ve süper box aldım.is çözüldü.elektrik kesilse bile sim kartı sokup 2 hatlı telefonuma takip kullanıma açıyorum 3 g olarak.uzun yolda arabaya alıyorum.tavsiye ederim 15758257001874398589208514517711.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı