Türk Telekom altyapı yok

akif3448

Centipat
Yer
Muğla/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Türk Telekom internet araştırıyordum. Altyapı sorguladım. Yok dedi ama evimizin neredeyse bir 100 metre yakınında fiber internet panosu var. Biz biraz köylük bir yerde yaşıyoruz. Arkadaşım dağlık bölgede ve altyapı ile Türk Telekom interneti var.

Türk Telekom internet araştırıyordum. Altyapı sorguladım. Yok dedi ama evimizin neredeyse bir 100 metre yakınında fiber internet panosu var. Biz biraz köylük bir yerde yaşıyoruz. Arkadaşım dağlık bölgede ve altyapı ile Türk Telekom interneti var.

Evinizde kablo var mı Türk Telekom'un.

geçen gün arkadaşım türk telekom bağlatmış. ama uydumu kablomu bilmiyorum.ev müstakil ama pano ile aramızda 2 ev var. ilçenin belediye başkanı komşumuz. ona söylemem daha etkili olur heralde 😁

Bu arada dilekçe vermeniz evinize fiber gelmesinde etkili olur müstakil evse mahalle sakinlerinden imza alabilirsiniz çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
kanka konuyu soru olarak seçmemişim affet

Geçen gün arkadaşım Türk Telekom bağlatmış. Ama uydumu kablomu bilmiyorum. Ev müstakil ama pano ile aramızda 2 ev var. İlçenin belediye başkanı komşumuz. Ona söylemem daha etkili olur herhalde 😁

Kanka konuyu soru olarak seçmemişim affet.

Nasıl istersen öyle dene sorun değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı