Türk Telekom altyapısız internet kullanılabilir mi?

Muhammed021

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bizim köyde ailem sıfırdan ev yaptırdı ve bu evde kalmaya başladık ancak yeni yapıldığı için henüz herhangi bir alt yapımız yok. Ancak bana internet gerekiyor. Altyapı olmadan modem alıp limitsiz paket alabilir miyim? Ve alabilirsem ne kadar çeker/verimli kullanabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bizim köyde ailem sıfırdan ev yaptırdı ve bu evde kalmaya başladık ancak yeni yapıldığı için henüz herhangi bir alt yapımız yok. Ancak bana internet gerekiyor. Altyapı olmadan modem alıp limitsiz paket alabilir miyim? Ve alabilirsem ne kadar çeker/verimli kullanabilirim?

Merhabalar, benim bildiğim SuperBox var. Türktelekomun altyapısız modemi olduğunu bilmiyorum. Türkcell'in SuperBox'u var, o da kotalı ve sınırsız.

Türk Telekom Magnet hizmeti ile altyapısız internet kullanabiliyorsunuz. Geçmiş yıllarda popüler olan VINN cihazı gibi SIM kart ile çalışıyor. Tek farkı bu cihaz modeme benzer bir şey, yani ailecek kullanıma uygun.

Bir dönem sınırsız paketinde 15 Mbps gibi bir hız limiti vardı, hâlâ var mı bilmiyorum.

Türk Telekom Magnet hizmeti ile altyapısız internet kullanabiliyorsunuz. Geçmiş yıllarda popüler olan VINN cihazı gibi SIM kart ile çalışıyor. Tek farkı bu cihaz modeme benzer bir şey, yani ailecek kullanıma uygun.

Bir dönem sınırsız paketinde 15 Mbps gibi bir hız limiti vardı, hâlâ var mı bilmiyorum.
limit ve taahüt konusunda bilginiz var mı

Limit ve taahhüt konusunda bilginiz var mı?
İhtiyacınıza göre GB'ı olan paketler alabiliyorsunuz. Sınırsız paketi de var ama dediğim gibi hız limiti var, 15 Mbps diye biliyorum ama onun da farklı hız seçenekleri var mı bilmiyorum. Taahhüt süresi pakete göre değişiyor sanırım. Taahhütsüz paketlere denk geldim.

Bu Magnet tarifesinde GB sınırı yok ama hız 15 Mbps'e kadar olarak belirtilmiş. Günümüzde yetersiz bir hız olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı