Yaklaşık 1 hafta önce Türk Telekom'dan arandım şu şu fiyata 50Mbps hızlı pakete geçmek ister misiniz diye. Bende tamam dedim 24Mbps'den 50Mbps geçtim. İlk 2 gün hiç sıkıntı yoktu son hızda hatta 51-52MBPS Hz'da kullanabiliyordum. 2 günden sonra internet hızım 29.8Mbps'e düştü. Aradım müşteri hizmetlerini bu arada niye herkes çok hatta bekliyorum diyor anlamıyorum her aradığımda 30 saniye sürmüyor bekletme süresi neyse, arıza kaydı oluşturdu temsilci 2 gün sonra sorununuz düzelmiştir diye mesaj geldi fakat hızım yine sabit 29.8Mbps'di. Aradım müşteri hizmetlerini tekrar arıza kaydınızı tekrar oluşturuyoruz dedi. Tamam dedim. Ne oldu aynı mesaj yine geldi sorununuz çözülmüştür diye fakat hızım yine sabit(!) 29.8Mbps. Yine aradım bölgenizde olan bir sorundan kaynaklı olabilir diyor bana şaka gibi. Bende diyorum ki arıza varsa internet hızım nasıl sabit sürekli 29.8Mbps çıkıyor diyorum dediği şey şu bilemiyorum bölgenizde arıza olabilir... Suratına kapattım.
Ben Türk Telekom'um bilinçli internet hızlarını sabitlediğini düşünüyorum hat destekliyor hatta 90Mbps kadar destekliyor, 100Mbps paket kullanan kuzenim var fakat o da 50Mbps sabitlenmiş durumda. Şimdi benden 50Mbps paket parası alacaklar ama bana sabit bir şekilde 29.8Mbps internet verecekler...
Elimde videolar var her gün farklı saatler de çekiyorum nereye başvurabilirim bu videolar ile?
Söz konusu birkaç örnek video:
Ben Türk Telekom'um bilinçli internet hızlarını sabitlediğini düşünüyorum hat destekliyor hatta 90Mbps kadar destekliyor, 100Mbps paket kullanan kuzenim var fakat o da 50Mbps sabitlenmiş durumda. Şimdi benden 50Mbps paket parası alacaklar ama bana sabit bir şekilde 29.8Mbps internet verecekler...
Elimde videolar var her gün farklı saatler de çekiyorum nereye başvurabilirim bu videolar ile?
Söz konusu birkaç örnek video: