Türk Telekom Birleşmesinden Beklentim

  • Konuyu başlatan 9544
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.579
Denklemin güzelmiş. :)

İşin garip tarafı bunlar kendini kandıran insanlar, yıllarca üniversite okumuşlar, ülkenin en büyük telekominikasyonunda yönetim kademelerine gelmiş, beyin takımı barındıran bir kurum.
Biri çıkıp demiyor ya arkadaş biz ne yapıyoruz sadece etiketi değiştiriyoruz bunun için Hadise'ye kamyonla para döküyoruz, Rıdvan hoca ve o futboll oyuncusunun adını bilmiyorum ona, kazancınız ne bilmiyorum ama basit bir değişiklik için harcanan para zarar.
Eğer bu beyin takımı her müşteriden keyfi 1 lira alsa öder belki ama böyle düşünüyorlarsa bunlar bakar kör.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı