Türk Telekom DSL bağlantısı yok hatası

Aizenn31

Decapat
Daha fazla  
İnterneti kullanırken birdenbire internet gitti, neyse dedim modemi resetledim tekrar bağlandığımda DSL bağlantısı yok diye hata aldım, bu ne bilmiyorum hiç.

IMG_20250117_204145.jpg

Modeme dış kutudan veya evin içindeki o ismini bilmediğim deliklerden gelen. Kısaca altyapı kablonuzla modeminize giden gri kabloyu inceleyin. Kopmuş olabilir.

@Dejuf hocam bakar mısın bir.

Nasıl çıkaracağım hiç bilmiyorum ki.

Modemin arkasında DSL diye belirtilir zaten, gri bir kablodur klipsine basıp çıkarabilirsiniz.

@Dejuf hocam bakar mısın bir.

Nasıl çıkaracağım hiç bilmiyorum ki.

Hayır kopmamis bağlı birdenbire gitti

DSL kablonuzu kontrol edin, bir sorun yoksa müşteri hizmetlerini arayın isterseniz. Tam emin değilim bundan 5 ay kadar önce aynı şeyi yaşadım. Kabloların çalındığını söylemişlerdi.

Modemin arkasında DSL diye belirtilir zaten, gri bir kablodur klipsine basıp çıkarabilirsiniz.

DSL kablonuzu kontrol edin, bir sorun yoksa müşteri hizmetlerini arayın isterseniz. Tam emin değilim bundan 5 ay kadar önce aynı şeyi yaşadım. Kabloların çalındığını söylemişlerdi.

Hocam gördüm zaten gri ince bir kablo şimdi müşteri hizmetlerini aradım otomatik düzeltme falan bir şeyler dedi yoksa arıza kaydı oluşturun dedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı