Türk Telekom faturalı tarifeye geçmek

junlee

Kilopat
Yer
Ankara
Arkadaşlar merhaba.

Türk Telekom tarafından arandım ve bana özel 15 GB internet, 1000 dk, 1000 SMS paketin 35 TL olduğunu söyleyip önerdiler. Aşım olmuyor bittiğinde duruyor gibi özelliklerini de saydılar.
Daha önce hiç faturalı hat kullanmadım ve çevremde kullanan kişilerin bazılarından da gördüğüm hiçbir zaman fatura miktarının ay sonu doğru gelmiyor oluşu, hep bir ekstra ücret konulmuş olarak ödeme yaptıklarını gözlemledim bazı zamanlarda.
Tarife bana çok uygun geldi ancak geçersem sadece 35 TL mi öderim yoksa faturalı hatlarda her ay bir şey yapmasakta tutarda değişiklik olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanım miktarlarını aşmadığınız veya herhangi bir servise abonelik yapmadığınız sürece fatura yüksek gelmez. Ek olarak her ay faturanıza yanlış bilmiyorsam 1,36 TL telsiz kullanım ücreti eklenir. Fatura tutarı yüksek gelenlerin kesin bir sebebi oluyor.

Ek bir şey gelmez. O kişiler paketlerini aşıyor ya da "telefonum kapalıyken arayanı bana bildir" gibisinden ücretli hizmetlere üye olmuşlardır. Babam yıllardır faturalı kullanıyor. Bir kere bile fazla ödemedi. Telsiz ücretidir, birkaç şeydir, taş çatlasın 40 lira olur.

İki yıldır faturalı hat kullanıyorum. Şimdiye kadar fazla ödemedim. Dakika ya da internet aşımı olmadığı sürece faturanız neyse o gelir. Verdikleri tarife çok iyiymiş tabi sizin kararınız. 6 yıldan fazladır Türk Telekom'dayım bana önerdikleri 4 GB 1000 DK 1000 SMS ve 39 TL ödüyorum. Pişman oldum ama iş işten geçti. Taahhüt bitsin Bimcell'e geçerim.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, o zaman bittiğinde durması şeklinde talepte bulunursam faturayı aşmadan sadece vergiyi ekleyip ödemiş olurum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı