Türk Telekom faturası ödemezsek ne olur?

TekAdam

Centipat
Daha fazla  
Türk Telekom geldi interneti kurdu gitti. Hiçbir evrak, sözleşme imzalatmadılar. e-Devlet'e girip onay da yapmadım. Nasıl iş bu? Faturayı ödemezsem ne olacak? Ben sözleşme imzalamadım derim. Başka firmalarda kimlik fotoğrafına kadar istiyorlar. Nasıl çalışıyor bunlar anlamadım.

1 hafta geciktirirsin once ararlar mesaj atarlar interneti keserler 2.hafta Tekrar ararlar 3. Hafta avukata verirler hakkinizda icra takibi baslatilir siz odemedikce zamlanir zamlanir eninde sonunda odeyeceginiz icin olan yine size olur

Türk Telekom geldi interneti kurdu gitti. Hiçbir evrak, sözleşme imzalatmadılar. e-Devlet'e girip onay da yapmadım. Nasıl iş bu? Faturayı ödemezsem ne olacak? Ben sözleşme imzalamadım derim. Başka firmalarda kimlik fotoğrafına kadar istiyorlar. Nasıl çalışıyor bunlar anlamadım.

Kral bir dene bakalım, ödeme faturayı biz de öğrenmiş oluruz ne olacağını :D

Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta geciktirirsin once ararlar mesaj atarlar interneti keserler 2.hafta Tekrar ararlar 3. Hafta avukata verirler hakkinizda icra takibi baslatilir siz odemedikce zamlanir zamlanir eninde sonunda odeyeceginiz icin olan yine size olur
İcra takibi açamaz, hiçbir yere imza atmadım. Ortada resmi hiçbir şey yok.

Kral bir dene bakalım, ödeme faturayı biz de öğrenmiş oluruz ne olacağını :D
En fazla interneti kesebilirler.

Şu an kullandığınız internet servis sağlayıcısı nedir? İlk defa mı internet hizmeti alıyorsunuz? Faturayı ödemezseniz eninde sonunda interneti keserler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı