Türk Telekom fiber altyapı başvurusu nasıl yapılır?

Hahaha haklısınız hocam. Bina konusunda çok sıkıntı olmaz. Eğer sakıncası yoksa bir şey daha danışmak isterim. Nternet ile ilgili konusunumu açmalıyım yoksa buraya yazsam olur mu?
Bence farklı bir konu açmanız daha iyi olur hocam. Eğer bildiğim bir şeyse yardımcı olmaya çalışırım. Yok benim bilgim dahilinde değilse bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olurlar.

@Dejuf bey merhaba uzun zamandan sonra bölgemiz için güzel gelişme var. Yan sokağımızdaki iki binaya fiber geldi. Kazı çalışmaları esnasında 2 Türk Telekom yetkilisine benim evime gelip gelmeyeceğini sordum buradaki binalara/apartmanlara geleceğini söyledi. GPON geliyor dedi. Bizim sokağı kazacaklardı yol kesme makinesini kullanan adam kesmek için açık yer aradı bulamadı. Olmayacak dedi. Ne yapabiliriz. Havai hat olabilir mi acaba?

Son durum nedir?

Merhabalar. Nereden talep ettiniz? Benim de aynı parsel üzerinde bulunup arka sokağa bakan binaya kadar getirdiler. Çapraz binada da sanırım var. Karşılıklı iki eski bina kaldık. Bende sadece 2 hane var. Buraya da bir kablo çekse olacak...

Merhabalar. Nereden talep ettiniz? Benim de aynı parsel üzerinde bulunup arka sokağa bakan binaya kadar getirdiler. Çapraz binada da sanırım var. Karşılıklı iki eski bina kaldık. Bende sadece 2 hane var. Buraya da bir kablo çekse olacak...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı