Türk Telekom fiber altyapı başvurusu nasıl yapılır?

bu çeyrek dedğiniz nedir hocam

birde o mesaja göre bu sene benim mahallemde mi fiber altyapı işlemleri olacak geçen sene başka bir mahalleyi yapmışlardı tamamen
Çeyrek diye bahsettiğim şey yatırım çeyrekleri hocam. Yılın birinci çeyreği, ikinci çeyreği... gibi. Bu dönemlere göre planlamalar yapılır ve çalışmalar bu planlara göre yürütülür.
Hangi mahallenin ne zaman dönüşüme gireceğini tahmin etmek zor açıkçası. Bununla ilgili en sağlıklı bilgileri planlama biriminden alabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak istiyorsanız planlama birimiyle yüz yüze görüşmenizde fayda var.

Çeyrek diye bahsettiğim şey yatırım çeyrekleri hocam. Yılın birinci çeyreği, ikinci çeyreği... Gibi. Bu dönemlere göre planlamalar yapılır ve çalışmalar bu planlara göre yürütülür.
Hangi mahallenin ne zaman dönüşüme gireceğini tahmin etmek zor açıkçası. Bununla ilgili en sağlıklı bilgileri planlama biriminden alabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak istiyorsanız planlama birimiyle yüz yüze görüşmenizde fayda var.

Hocam peki son olarak siz TurkNet'in 100Mbps fiberini mi önerirsiniz yoksa Türk Telekom 1000MBPS fiberinimi 1 hafta önce Türk Telekom'a geçtik ve 2 günde bir 5 dakikalığına kesiliyor. Superonline kullanırken 3 ayda bir kesilirdi.

Hocam peki son olarak siz TurkNet'in 100Mbps fiberini mi önerirsiniz yoksa Türk Telekom 1000MBPS fiberinimi 1 hafta önce Türk Telekom'a geçtik ve 2 günde bir 5 dakikalığına kesiliyor. Superonline kullanırken 3 ayda bir kesilirdi.
Bu biraz ihtiyaç ve bütçe meselesi hocam. Eğer 100 Mbps işinizi görürse (ki bana yeterli geliyor) 100'lük tarife öneririm. Ama yok daha yüksek hızlara ihtiyacınız varsa 1000'likleri değerlendirebilirsiniz.

Ben x firması veya y firması şeklinde tavsiye vermeyi sevmiyorum. Kimi için çok iyi hizmet sunan bir firma başka bir vatandaşı canından bezdirebiliyor. Bundan dolayı firma tavsiyesi vermeyi sevmiyorum. Ama illa bir tavsiye istiyorsanız şunu söyleyebilirim ki: taahhütlü bir abonelik daha iyi olur şu devirde.
Şimdi ülkemizin ekonomik şartları malum. Her şeye her gün zam gelen şu ekonomik ortamda taahhüt can kurtarır. Zamanında taahhütsüz internet, forumlarda şurada burada çok pohpohlandı ama ekonomik konjonktür o zamandan bu zamana çok değişti. Artık taahhütsüz internet demek birkaç ayda bir gelen zam demek. Evet ilk başta taahhütlü tarifelere göre daha ucuz görünüyor ama uzun vadede taahhütlü abonelik kesinlikle daha kârlı. Taahhüt yaptığınızda en azından belli bir süre (12 ay, 15 ay vs.) ne kadar ödeyeceğinizi biliyorsunuz ve bu fiyatın sabit kalacağına dair garanti niteliğinde taahhüt imzalamışsınız. Yani kafanız rahat. Ama taahhütsüz abonelikte ilk sıralar daha az ödeseniz de sonradan gelen zamlarla günün sonunda taahhütlü abonelikten daha fazla ödeyebiliyorsunuz bazı durumlarda. Özetle; dediğim gibi şu ekonomik tabloda taahhütlü abonelik çok daha mantıklı.

Bu biraz ihtiyaç ve bütçe meselesi hocam. Eğer 100 Mbps işinizi görürse (ki bana yeterli geliyor) 100'lük tarife öneririm. Ama yok daha yüksek hızlara ihtiyacınız varsa 1000'likleri değerlendirebilirsiniz.

Ben X firması veya y firması şeklinde tavsiye vermeyi sevmiyorum. Kimi için çok iyi hizmet sunan bir firma başka bir vatandaşı canından bezdirebiliyor. Bundan dolayı firma tavsiyesi vermeyi sevmiyorum. Ama illa bir tavsiye istiyorsanız şunu söyleyebilirim ki: Taahhütlü bir abonelik daha iyi olur şu devirde.
Şimdi ülkemizin ekonomik şartları malum. Her şeye her gün zam gelen şu ekonomik ortamda taahhüt can kurtarır. Zamanında taahhütsüz internet, forumlarda şurada burada çok pohpohlandı ama ekonomik konjonktür o zamandan bu zamana çok değişti. Artık taahhütsüz internet demek birkaç ayda bir gelen zam demek. Evet ilk başta taahhütlü tarifelere göre daha ucuz görünüyor ama uzun vadede taahhütlü abonelik kesinlikle daha kârlı. Taahhüt yaptığınızda en azından belli bir süre (12 ay, 15 ay vs.) Ne kadar ödeyeceğinizi biliyorsunuz ve bu fiyatın sabit kalacağına dair garanti niteliğinde taahhüt imzalamışsınız. Yani kafanız rahat. Ama taahhütsüz abonelikte ilk sıralar daha az ödeseniz de sonradan gelen zamlarla günün sonunda taahhütlü abonelikten daha fazla ödeyebiliyorsunuz bazı durumlarda. Özetle; dediğim gibi şu ekonomik tabloda taahhütlü abonelik çok daha mantıklı.
Hocam bütçe sıkıntısı yok fakat 1 hafta önce Türk Telekom'a geçtim ve Speedtest'te 8 ms gösteren Superonline internetim artık Türk Telekom'da 40-45 ms(Superonline 35 Mbps Türk Telekom 15 Mbps) ve Türk Telekom'da internet kesintileri yaşamaya başladım ilk haftadan direkt.

sanırsam ben de 100MBPS türknete geçicem hocam.

Hocam bütçe sıkıntısı yok fakat 1 hafta önce Türk Telekom'a geçtim ve Speedtest'te 8 ms gösteren Superonline internetim artık Türk Telekom'da 40-45 ms(Superonline 35 Mbps Türk Telekom 15 Mbps) ve Türk Telekom'da internet kesintileri yaşamaya başladım ilk haftadan direkt.

Sanırsam ben de 100Mbps TurkNet'e geçeceğim hocam.

VDSL de onları görmen normal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı