Türk Telekom fiber internet kaç upload veriyor?

16 Mbps download, 0.30 uploadım var 2024 senesinde. Fiberi getirdiler fakat bir açıklama yapmadılar.
Paketlere kaç upload veriyorlar bilen birisi varsa yardım ederse sevinirim 1 ay sonra sözleşme yenilemem lazım.
Bizim sokağın aşağısında var fiber ama bizim sokağa yapmadılar Türk Telekom canı istediği yere yapıyor

Bizim sokağın aşağısında var fiber ama bizim sokağa yapmadılar Türk Telekom canı istediği yere yapıyor
F/o rotasına uygun değil ise havai ile yapabiliyorlar genelde.

Sokağa gelmediyse bir kaç sebep olabilir.
Yeteri kadar hane sayısı yoktur, hane sayısı fazla mı? Bölge santralde yeteri kadar dp yoktur.
Ofsd'de yapılan çoklama da önemli. T.t bir ara, 1:64 çoklama yapıyordu, 1:128 çoklamaya dönmeye başladı, bu aralar OLT ve L2 switchlerde bakım yapıyorlar, rotayı büyütmek için.

T.t müdürlüğüne bir uğra.

Ben ekip çağırıp duruyordum hocam ve kavga ediyordum gelenlerle benden kurtulmak için böyle birşey yaptılar tahminimce annem site yöneticisi anneme buradan çok şikayet geliyor demişler sonrada kutu koymaya geldiler başta kişi başı 350 lira istediler vermedik sonra bedava döşediler.

F/o rotasına uygun değil ise havai ile yapabiliyorlar genelde.

Sokağa gelmediyse bir kaç sebep olabilir.
Yeteri kadar hane sayısı yoktur, hane sayısı fazla mı? Bölge santralde yeteri kadar dp yoktur.
Ofsd'de yapılan çoklama da önemli. T.t bir ara, 1:64 çoklama yapıyordu, 1:128 çoklamaya dönmeye başladı, bu aralar OLT ve L2 switchlerde bakım yapıyorlar, rotayı büyütmek için.

T.t müdürlüğüne bir uğra.
Knk hane olmayan yere yaptılar yaptıkları yerde 1 apartman var bizim burda eski mahalle ztn baya yaşlı insan ağırlıklı biraz onun etkisi olabilir ama gençlerde var imza toplayıp dilekçe vermek gerek

Bizim binada sadece 2 TT üyesi var birisi zaten kiracı diğerleri yaşlı insanlar.Üst sokakda vardı 3 sene sonra alt sokağa getirmeye karar verdiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı