- Makaleler
- 1
Daha fazla
Hocam işinizi hallettirmeniz için Türk Telekom CEO'sunun twitter paylaşımları altında sürekli şikayette bulunun. Ben o şekilde işimi hallettirebildim. Yoksa sizin cahil saha ekibine söz geçirmeniz imkansız gibi bir şey. Beni problemin yok diye iki yıl boyunca oyaladılar, dile kolay iki yıl Türk Telekom müdürlüğüne gittim geldim. CEO'dan bir telefon geldi Elazığ'ı bir kenara bırak, Erzurum'dan bölge müdürü bile her gün arayıp durumu sordu. Türkiye'de işler bir süredir böyle ilerliyor, yukarıdan bir adam bulursan işin çözülür yoksa kimse yüzüne bakmaz.Merhabalar konuyu hortlatmak istiyorum benim başımda da benzer bir konu var ama yardım edebilirmisiniz?
Kimlere ulaşmam lazım?
Ankarada ikamet ediyorum fiber hat altyapıyı ericsson döşemiş maalesef online oyun oynamak imkansız ilk başta binaya kadar MDU fiberdi dedim cihaz arızalı cebimden para verdim FTTH ye geçtik o zamanda yine ERİCSSON ont taktılar değiştirtmek istedim altyapınız ericsson değiştiremezsiniz dedi altyapı değişirse olur şu durumda ne yapabilirim?