Türk Telekom fiber kutusu yerleştirdi

:D düzgün birinin yapması lazım. Yoksa sağlıklı olmuyor asla. En iyisi aslında fabrikasyon upc APC patch konnektordur. Fabrika çıkışlı konnektör takılı gelir. Daha sağlıklı.

Üşendiler sanırım düzgün bağlantı yapmaya üstünkörü yaptılar ya da deneyimsizdi saha elamanı. Sonuç, bir haftada 4 kez geldiler 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Üşendiler sanırım düzgün bağlantı yapmaya üstünkörü yaptılar ya da deneyimsizdi saha elamanı. Sonuç, bir haftada 4 kez geldiler 🙂
Genelde artık daha dikkatliler ama bazı bölgeler var, özellikle hiçbir şey umrumda olmayan bir saha'dan adam gelirse aman aman.. adam core (fiber kıl)'ı diliyle ıslatıp, parmakla sildikten sonra ont'ye takiyodu. :D garip garip tipler var.

Genelde artık daha dikkatliler ama bazı bölgeler var, özellikle hiçbir şey umurumda olmayan bir Saha'dan adam gelirse aman aman. Adam Core (fiber kıl)'ı diliyle ıslatıp, parmakla sildikten sonra ONT'ye takiyordu. :D garip garip tipler var.

Önce içinden çıkan bezle sildi sanırım yeterli görmeyip eliyle denedi.
Kabloya takılan konnektörün tekrar kullanılma şansı var mı hocam?

Ne alakaymis la :D ben TT sahada çalıştım, gayet de kullanılan konnektoru başka kullanıcı da kullanıyorduk herhangi bir sıkıntı olmuyordu. Ki zaten olmaz. Konnektor'le sonlandırma yapiliyor. İş bilmeyen adamlar çok var :D

Hocam vallahi git gel elektrikçi çağır konnektör sök tak 1 hafta uğraştım keşke sizin gibi işini bilen biri gelseymiş.

Elektrikçiden yana şanslıydım koruması yüksek kablo getirdim size dedi tabii umarım doğrudur.
Obk çok değişmez. Sarı, beyaz kullanılır sahada. Sarı genelde priz hattindan gecirilir, beyaz, bina içinden doğalgaz borusuna bağlanarak ev içi ont sonlandırmasi yapılır. Aralarında gece gündüz farkı yok. G657A2 dayanıklıdır belli bir ölçüde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı