Hocam bilginiz olsun fiber gelen yerlerde fibere geçiş ücretsiz. Aynı paket ile aynı fiyat ile geçiş yapabiliyorsunuz. Modem kirası da ödemiyorsunuz. Müşteri hizmetleri ile görüşün o detaylı anlayacaktır.
Ailemle kaldığım için bir de çalışmıyorum şu anlık maalesef yani fiber getirmeleri güzel bir şey ama malum fiyatları da aşıyor bir tık o yüzden düşüneceğiz, şu an VDSL 50Mbps 415TL.
Bizimkini başvurduğum 2 gün içinde gelip kurup gittiler de sorun şurada speedtest uygulamasında fiber bağlantıya bağlantınız stabil değildir diyor gerçekten de stabil değil ınstagram videosu izlerken 2 defa video dondu donması için 2megabitin altına düşmesi gerekiyor benim hızım 200megabit nasıl oluyor bu açıklayacak var mı
Size önerim paketinizi daha zamlanmadan yükseltmeniz 1 Temmuz'dan sonra %150 oranında zam geliyor(şu anki fiyatın 2.5 katı oluyor).2011'den beri TTNET kullanıcısı olmamıza rağmen acımıyorlar 1 Temmuz'dan sonra hiç acımazlar. 100'den 1000e çıkardık. Aylık 530 TL 24ay sabit. Bir iletişim kurmaya çalışın derim.
FTTH altyapı (eve kadar fiber) hakkında konusacaksak, Gigafiber,Atlantis,netmax simetrik verir. (Download ve upload aynıdır. Örnek vermek gerekirse: 900 down 900 up) türk Telekom metro hizmet dışında simetrik vermez. Diger bütün iss'lerde ev interneti tarafında, simetrik yok. (Benim bildiğim) Sadece üçü simetrik veriyor.