Türk Telekom FTTH Geldi

@Recep Baltaş merhabalar benim bir sorum olacak. Fiber için kendiniz mi başvuru yaptınız yoksa kendileri mi getirdi acaba? Eğer siz başvurduysanız nasıl bir süreç izlediniz yardımcı olursanız sevinirim. Evimin yanından geçen iki sokaktan da fiber geçiyor. Evimin önünde fiber kuyusu var içinden kablolar geçen fakat binaya fiber kutu vs. bağlamadılar. Kullanmak için neler yapabilirim acaba. Çok soru sordum kusura bakmayın. İyi çalışmalar.

@Recep Baltaş merhabalar benim bir sorum olacak. Fiber için kendiniz mi başvuru yaptınız yoksa kendileri mi getirdi acaba? Eğer siz başvurduysanız nasıl bir süreç izlediniz yardımcı olursanız sevinirim. Evimin yanından geçen iki sokaktan da fiber geçiyor. Evimin önünde fiber kuyusu var içinden kablolar geçen fakat binaya fiber kutu vs. bağlamadılar. Kullanmak için neler yapabilirim acaba. Çok soru sordum kusura bakmayın. İyi çalışmalar.

Ev için ben bir başvuru yapmadım. Kendileri geldiler.

Öte yandan ofis için kurumsal fiber başvurusu yaptık, bekliyoruz. Maliyeti çok yüksek tabi, bireysel olarak altından kalkmak çok zor.

Bu arada hala sisteme düşmedi, bekliyoruz.

Nihayet düştü:

Bugün fiber bağlandı, videosu gelecek.

Son düzenleme:

Öte yandan ofis için kurumsal fiber başvurusu yaptık, bekliyoruz. Maliyeti çok yüksek tabi, bireysel olarak altından kalkmak çok zor.

Nihayet düştü:

@Recep Baltaş hayırlı olsun hocam. Videoyu da yeni izledim. Merak ettiğim bir konu var nasıl olduda Türknet kullanmanıza rağmen TTelekom size modem verdi ve bu modemi ücretlimi verdi size?

Nihayet düştü:

Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı