Türk Telekom FTTH upload yaparken ping çıkıyor

100 Mbps ama maşallahı var millete 100 Mbps alıp 120-130 görüyor. Ben 96 Mbps kilitli bir şekilde alıyorum.

Bayi kadar bir şey ama büyük değildi.
Senin ONT cihazından büyük ihtimal kilitlediler 96 Mbps'ye. Genelde 100 Mbps paket kullananlar 130 civarı hız alıyorlar. Onu nasıl kaldırırsınız inan bilmiyorum hocam. TT bir işi doğru yapsa şaşarım zaten.

Hocam siz 4 Mbps lafını yapıyorsunuz benim TürkNet'te 1000 Mbps almam gerekirken 500 civarı alıyordum bir haftadır. Bugün gelip düzelttiler hızı. :D Bu kadar küçük hızları kafaya takmayın bence.
Hocam benim 750/600 civarı geliyor ama CAT 5E kablo normal mi? Genelde Wİ-Fİ kullanıyorum ama pek sıkıntı değil o da hepsini veremiyor tabiki 300/350'lerde.(Wİ-Fİ kartım kaldırmıyor.) Wİ-Fİ 6'ya mı geçsek ama çok masraflı iş yav.

Hocam benim 750/600 civarı geliyor ama CAT 5E kablo normal mi? Genelde Wİ-Fİ kullanıyorum ama pek sıkıntı değil o da hepsini veremiyor tabiki 300/350'lerde.
CAT5 kabloda yine iyi alıyorsunuz hocam. Ben Nexans CAT6 ile 950 civarı alıyorum hemde kablo 30 metre. :D Kablosuzda evet hızlar o şekil 250/350 arası bende.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı