Türk Telekom FTTH upload yaparken ping çıkıyor

Arkadaşlar şu an aktif olarak farklı bir yerde huawei ont cihazından tt fiber kullanıyorum, evimde nokia ont cihazından tt fiber kullanıyorum ve arada dağlar gibi fark var, download yaparken 0 ping artışı + 0 packet loss (huawei ont), aynı durum upload yaparken de geçerli fakat nokia ont tarafında durum iç karartıyor

Bugün bir ekip gelip ont yi değiştirdi fakat hangi marka? Nokia ONT. Huawei Bursa'da yokmuş falan falan.

Ankara'da vardır gidin oradan getirin dedim olmaz dedi. Sanırsam müdür ile konuşcam belli yoksa böyle asla çözülmez. Ve bu bufferbloat sorununu oyuna atmaya kalktı telefonda aradığı kişi. Bakır kullandığın zaman oyunu az kişi oynuyordur o zaman şimdi daha fazla oynuyordur dedi. Bende 2 hafta önce fibere geçiş yaptım dedim . @Ulunay @erengore @TeknoFix29 @Takeshi Kovacs

@ERYİGİTOGUZ bu arada gelen arkadaş ONT cihazını taktı pon ışığı yandı IP almadı yeni getirdiği ONT cihazında. Sonra sisteme kayı yapıldığında IP almaya başladım.

Yani kısaca Huawei ONT kullanabilirsin kayıt etmeleri gerekiyor sisteme.

Son düzenleme:
Bakır kullandığın zaman oyunu az kişi oynuyordur o zaman şimdi daha fazla oynuyordur dedi. Bende 2 hafta önce fibere geçiş yaptım dedim . @Ulunay @erengore @FrismX @Takeshi Kovacs
Bu gözler VDSL'in bakırla verilmediği iddia eden sorumlu gördü. Bu bence hafif kalır...

Evet hocam sisteme MAC tanımlaması yapılmadan IP almıyor ONT aleti. TT, SOL, TürkNet'in fiberlerinde hep böyle bu durum. Karşıdaki cihazi ile eşleşmesi için. Hocam bu arada size aşağıdaki konnektörlerden hangisi takıldı?

İyi bari en azından Huawei ONT alabiliyorsun. İyi bir haber sanırsam.

APC yazan daha çok benziyor kabloyu değiştirmedi. ONT yine aynı marka ile değiştirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…